Nem sokkal Robin Williams 2014-ben bekövetkezett tragikus halála előtt tárgyalások folytak egyik legnépszerűbb filmjének a folytatásáról.

Mindezt maga Chris Columbus rendező árulta el a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van megjelenésének harmincadik évfordulójának alkalmából adott interjúban. “Ez egy érdekes dolog. Akkoriban volt egy olyan hozzáállás, hogy a folytatásokat lenézték a művészek. Szóval Robin ellenezte, hogy rögtön utána folytatást készítsenek” - mondta Columbus.

“Volt egy megírt forgatókönyvünk, és ez volt az utolsó alkalom, amikor Robint láttam. Megkerestük őt az otthonában, hogy beszélgessünk. Robin egyetlen megjegyzése az volt, hogy 'Főnök, ezúttal is annyit kell öltöznöm?'. Fizikailag megterhelő volt. Robin számára, azt hiszem, olyan volt, mintha minden nap, amikor a Doubtfire-jelmezben volt, egy maratoni futást jelentett volna. Nyilvánvalóan azért is aggódott, mert idősebb volt. Megbeszéltük a dolgot, és azt hiszem, azt remélte, hogy az átdolgozás során visszaveszünk a Doubtfire karakterből. De aztán Robin elhunyt, így soha nem lesz folytatása a Mrs. Doubtfire-nek” - tette hozzá a rendező.

A Business Insidernek adott interjúban Columbus részletesebben is beszélt Robin Williams munkamódszeréről, így a rendező azt is elárulta, hogy elképesztő mennyiségű nyersanyag maradt fent a Mrs. Doubtfire után, amelyről a tegnapi nap folyamán ITT írtunk.

családi | dráma | vígjáték

Daniel Hillard (Robin Williams) csapnivaló családapa, legalábbis felesége szerint, aki válni szeretne, és férjétől még a gyerekeik láthatási jogát is sajnálja. Ám amire Daniel... több»