Az idei év végén végre megérkezik a mozikba az Avatar folytatása, a negyedik és az ötödik rész kapcsán viszont már most felröppent egy balsejtelmes hír.

2022.07.04   olvasottság: 1775x   szerző: csd  

Nehéz ugyan elképzelni, azonban könnyen lehet, hogy a harmadik epizód után James Cameron egyszerűen átadja majd a stafétát valaki másnak. Minderről maga a rendező beszélt az Empire magazinnak adott interjúban, amelyben megjegyezte, hogy az Avatar filmek egyszerűen minden idejét felemésztik.

“Vannak más izgalmas dolgok is, amelyeken dolgozom. Azt hiszem, hogy valamikor a jövőben, nem tudom, hogy az harmadik vagy a negyedik rész után átadom-e a stafétabotot egy másik rendezőnek, akiben megbízom, hogy más, engem érdeklő dolgokkal foglalkozhassak. Vagy talán mégsem. Nem tudom” - mondta Cameron.

Jelenleg az utolsó simításokat végzik az Avatar második részén, ráadásul a harmadik rész nyersanyagát is leforgatta már a stáb, a további epizódokról pedig egyelőre nincsenek bővebb információk.

A víz útja december 15-én érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»