A kis hableány sztárja, Halle Bailey szexi fotókkal lepte meg követőit az Instagramon.

A színésznő a képeken rózsaszín bikiniben pózol, amint egy babmbuszhintában üldögél. Az erősen dekoltált szett kétségkívül kifogástalanul állt Bailey-nek, a dolog apropója pedig, hogy alig viselt magán sminket a képek elkészítése során.

Halle és testvére, Chloe Bailey egyébként korábban már zenei tehetségükkel szereztek nagyobb ismerettséget maguknak. A zenei duót nem más, mint maga Beyoncé mentorálta, és 2018 óta öt Grammy-jelölést is begyűjtöttek.

A páros azonban az utóbbi időben a saját szólóprojektjeikre koncentrál, és külön utakat járnak Hollywoodban. Míg Halle a májusban megjelenő A kis hableányban lesz látható, addig Chloe szólóelőadóként való debütálására készül a hamarosan megjelenő albumával. 

Az Ariel szerepét "valóra vált álomként" jellemezte Halle, aki nemrég megosztotta az E! News-szal, hogy "nem érez semmilyen nyomást", amikor a várva várt élőszereplős remake-ről van szó. 

“Azt hiszem, mielőtt elkezdtem a forgatást, természetesen éreztem némi idegességet, mert a film olyan sok ember számára olyan fontos. Mindent megtettem, ami tőlem telik” - nyilatkozta a színésznő.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»