Ryan Gosling Taylor Swiftet hallgatva pityereg, mégis ez lehet az év akciófilmje, itt az új előzetes

Ennyire sokoldalúnak még sosem láthattuk Ryan Goslingot, aki most a legérzékenyebb oldalát is megmutatja a most megjelent A kaszkadőr legújabb előzetesében.

Gosling ugyanis még Taylor Swift egyik dalát is megkönnyezi a trailerben, amelyet ezen a hétvégén mutattak be az idei Super Bowl döntőjének szünetében.

A kaszkadőr egyébként Glen A. Larson nyolcvanas években futott azonos című sorozatán alapul, amelyben Colt Seavers kaszkadőr egy eltűnt filmsztár után kutat, akinek egykor dublőrként dolgozott, miközben volt szerelme is újra felbukkan az életében.

David Leitch rendezése egyébként enyhén szólva is parádés szereposztást ígér, hiszen Gosling mellett Emily Blunt lesz látható főszerepben, illetve érkezik még Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu és Winston Duke. A kaszkadőr idén májusban debütál a hazai mozikban.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»