Ryan Reynoldsszal jön 2023 legőrültebb fantasyje: Már forog a Hang nélkül rendezőjének új filmje (képek)

Ryan Reynoldsot kollégája, John Krasinski rendezte szerdán Coney Islanden, a hamarosan érkező Képzelt barátok/ forgatásán.

A forgatáson csatlakozott hozzájuk Cailey Fleming színésznő is, bár a film többi sztárja, Steve Carell és Phoebe Waller-Bridge nem volt jelen a forgatási napon.

Reynolds igazán elegánsan festett egy hófehér ingben és egy fekete felöltőben a forgatás alatt. A Deadpool sztárja egy csíkos nadrágot és nadrágtartót is viselt. Krasinskit, aki a rendezés és a produceri munka mellett a film főszereplője is lesz, egyszerű fehér pólóban és testhezálló fekete nadrágban kapták lencsevégre a fotósok.

A Képzelt barátok fejlesztése 2019-ben látott napvilágot. A Deadline akkor arról számolt be, hogy a Paramount egy licitháborúban nyerte el a projekt jogait. A médium arra is rámutatott, hogy Krasinski írja majd a film forgatókönyvét, emellett rendező, producer és főszereplő is lesz. 

A film egy olyan férfit követ, aki képes látni és kapcsolatba lépni képzeletbeli barátaival. A karakter aztán találkozik több elfeledett baráttal, akik idővel gonosszá váltak, és elkezd dolgozni azon, hogy megmentse őket önmaguktól. A film további szereplői: Bobby Moynihan, Fiona Shaw és Louis Gossett Jr.. Krasinski és Reynolds a projekt producerei is egyben. 

Carell nemrégiben az Entertainment Tonightnak beszélt, és elmondta, hogy nagyon várja már, hogy újra találkozhasson egykori kollégájával A hivatal-ból: "Csak örömre és szórakozásra számítok. Úgy értem, ő a legjobb, és nagyszerű rendező" - mondta Krasinskiról.

Carell a továbbiakban humorosan kifejtette, hogy nem fogja megkönnyíteni a forgatási folyamatot egykori színésztársa számára: "Tudod, majd próbára teszem őt. Megdolgoztatom majd érte. Lehet, hogy én vagyok az egyik olyan kényes színész, aki nem mindig ért egyet, vagy nem jön ki a lakókocsijábl. Azt hiszed, hogy felvettél valakit, aki a barátod, de ezt rosszul tudod!". - viccelődött az Őrült, dilis, szerelem. sztárja.

A Variety szerint a Képzelt barátok 2023. november 17-én kerül a mozikba. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

John Krasinski Source (@kraasinski) által megosztott bejegyzés