Bármennyire is hihetetlenül hangzik közel 27 év telt el a Alkonyattól pirkadatig megjelenése óta, amelyben Salma Hayek előadta a filmtörténelem egyik legérzékibb táncát.

A színésznő legújabb filmjét, a Magic Mike utolsó táncát promózta a Glamournak készített fotósorozattal, amelyben ismét jelentős szerep jutott az italnak. Hayek meg is osztott a fotózásról egy videót, amelyben épp egy pohár bort locsol a dekoltázsára.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A Glamour fotózás kulisszái mögött készült videó megosztásával Salma Hayek minden rajongóját egyúttal arra is emlékeztette, hogy mindig is volt humora. A színésznő nemrégiben egy interjúban ugyanis elmondta, hogy éveken keresztül megjelenése miatt nem kapott szerepet vígjátékokban. Erről egy korábbi cikkünkben is írtunk.

A Magic Mike harmadik része mellett Hayek egyébként nemrégiben a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című animációs filmben volt hallható Antonio Banderas mellett.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»