Október végén immáron James Cameron felügyelete alatt éledhet újjá a Terminator franchise. Befutott a Sötét végzet új, szinkronos előzetese.

Az eredeti nyelvű változat után végre megérkezett a Sötét végzet friss, magyar szinkronos előzetese, mely egyszerre szól a nagy visszatérőkről, az új karakterekről és a rengeteg akciójelenetről, melyből aligha lesz hiány a film végleges változatában sem.

A film főhőse egy félig-ember, félig robot nő, akinek az a feladata, hogy megóvjon egy fiatal lányt, akin az egész emberiség jövője múlhat. Csakhogy a lányt üldözőbe veszi egy minden korábbinál halálosabb Terminátor, akit lehetetlennek tűnik megállítani. Vajon Sarah Connor és a T-800-as segítsége elegendőnek bizonyul a fenyegetéssel szemben.

A film rendezői székét a Deadpool direktora, Tim Millerr foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Arnold SchwarzeneggerLinda HamiltonEdward FurlongTom HopperMackenzie DavisBjörn Freiberg és Alicia Borrachero alakítják.

A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai mozikban. A film új magyar nyelvű előzetesét idelent nézhetitek meg.