Most, hogy beköszöntött a december, valószínűleg egyre többeken uralkodik el a karácsonyi hangulat, és persze nagy valószínűséggel idén is érkezik majd a Reszkessetek, betörők!, nézzük meg azonban a franchise harmadik részét, amely viszont mintha egy kissé a feledés homályába merült volna.

Talán mindez nem is véletlen, hiszen az 1997-ben megjelent Reszkessetek betörők 3-ban Macaulay Culkintól Alex D. Linz vette át a stafétát, már ami a csínytevést illeti. A harmadik rész azonban nem igazán változtatott a korábbi epizódok alapötletén: egy 8 éves srác egyedül néz szembe néhány igazán kemény rosszfiúval, akik valamiért el akarják lopni a távirányító autóját. Mint később kiderül, a betörők valójában kémek, a játék pedig egy értékes chipet rejt magában.

Arról viszont ritkábban esik szó, hogy a még igazi világhírnév előtt álló Scarlett Johansson is szerepet kapott a filmben. Persze enyhén szólva sem a Reszkessetek betörők 3 hozta meg az áttörést. A film 56 százalékos értékelést tudhat magáénak 241 szavazat alapján a Mafabon.