Scarlett Johanssont sokkolta a marveles kollégájának halloweeni jelmezeA kép forrása: ABC / Rick Rowell

Scarlett Johansson az egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznő jelenleg Hollywoodban, akinek fiatal kora ellenére már a Marvel moziverzum berobbanása előtt is igen változatos és messzire nyúló karrierje volt. Mára viszont a rajongók többsége Fekete Özveggyel azonosítja. A színésznő nemrégiben Kelly Clarkson beszélgetős műsorának vendége volt.

Ebben az egykori énekesnőből lett műsorvezetővel több témáról is beszélgettek, ezek közé tartozott egy érdekes kérdés is. Kelly Clarkson arról kérdezte a színésznőt, hogy ő is felvenné-e a Marvel stúdió által tervezett és készített Fekete Özvegy kosztümjét mondjuk, halloween alkalmából. Ahogyan tette ezt 2021-ben Jeremy Renner a Sólyomszem kosztümmel.

Erre Scarlett Johansson döbbenten azt válaszolta, hogy nem tudta, hogy ilyet is lehet, neki a Marvel sosem mondta, hogy megteheti. Amikor Kelly Clarkson arról beszélt, hogy szerinte Jeremy Renner egyébként is olyan ember, aki inkább kér bocsánatot mint engedélyt, tökéletesen egyetértett vele. De hozzátette, hogy ő maga pont nem ilyen, ő nagyon szabálykövető ember.

Scarlett Johansson a Marvel kötelékében eltöltött tíz évéről is beszélt, amely során elmondása szerint végig attól rettegett, hogy elkotyog valamit, amit nem lenne szabad. Nagyon szigorúan követi a szabályokat és amit titokban kell tartani, azt titokban is tartja, éppen ezért félt mindig, hogy véletlenül elszólja magát valamiről.

Persze mindenki tudja, hogy a Marvel-sztárok közül nem ő volt az, aki rendszeresen kikotyogta a dolgokat. Erre ott volt Mark Ruffalo...