Schwarzenegger kultfilmjéből készít tévésorozatot James Cameron!

Erre valószínűleg sokan vártak már. James Cameron ugyanis hivatalosan is tévésorozatot készít a szintén általa rendezett True Lies című filmből.

2021.02.11   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

A THR magazin értesülései szerint sikeresen zárultak a rendező és a CBS csatorna közötti tárgyalások, így már be is rendelték a széria próbaepizódját, amelynek cselekménye szinte teljesen leköveti majd az eredeti filmváltozat történéseit, miszerint egy kertvárosi feleség azzal kénytelen szembesülni, hogy férje kettős életet él. A férfi ugyanis végig hazudott házasságuk alatt, valójában nem egy egyszerű számítógépes szakember, hanem ügynökként dolgozik a hírszerzésnél.

Úgy tűnik azonban, hogy ez az információ nem feltétlenül váláshoz vezet majd, hiszen egy súlyos katasztrófával fenyegető terroristaszervezet ellen induló akció, akár még fel is melegítheti a házasságukat, pláne akkor, ha együtt vesznek részt benne.

Bár a szereposztással kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk, így kétséges, hogy maga Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis is visszatér-e, Cameron mellett mindenesetre még egy illusztris név kapott helyet a stáblistán, a Két tűz között sorozat forgatókönyvét ugyanis Matt Nix fejleszti majd, aki a Minden lében négy kanál kapcsán lehet ismerős a szélesebb nézőközönségnek.

akció | thriller | vígjáték

Harry Takser (Arnold Schwarzenegger) nappal egyszerű számítógépes szakemberként dolgozik, ám eközben a szupertitkos Omega csoport első osztályú ügynöke, akinek feladata, hogy... több»