Schwarzenegger úgy átverte Stallone-t, hogy az az örökkévalóságnak is megmarad

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone az akciófilmek két talán legnagyobb sztárja mind a mai napig. A ’80-as és ’90-es években ontották magukból a mára klasszikussá vált akciófilmeket. Kettejük rivalizálása már-már legendás volt, amire ma már persze mosolyogva gondolnak vissza mindketten. Egy ponton azonban Arnold Schwarzenegger úgy csőbe húzta riválisát, hogy azt még ma is emlegetik.

A ’80-as években mindketten azon dolgoztak, hogy a legnagyobb sztárok közt is a legnagyobbá váljanak. Természetesen ez az állandó egymásra licitálásban is testet öltött, mindkét színész egyre vadabb akciófilmeket vállalt be. Egyre nagyobb fegyverekkel egyre durvább akciókat villantottak.

Ám az évtized végére Arnold Schwarzenegger úgy érezte, ideje egy picit bővítenie a repertoárt, ezért elkezdett komédiák és vígjátékok felé kacsintgatni. Naná, hogy Sylvester Stallone is hasonlóképp cselekedett. Csakhogy volt egy film, amivel Arnold Schwarzenegger jól kiszúrt riválisával.

Egy nap ugyanis az orra alá tolták az Állj, vagy lő a mamám! című vígjáték forgatókönyvét. A színész elolvasta és azonnal látta, hogy ez bizony egy botrányosan rossz film lesz. Természetesen azonnal visszadobta az ajánlatot, amivel aztán nem sokkal később a film készítői Arnold Schwarzenegger után már Sylvester Stallone ajtaján kopogtattak.

Amikor Sylvester Stallone felhívta Arnold Schwarzeneggert, hogy a filmről kérdezze, ő azonnal rávágta, hogy bizony erősen fontolgatja, hogy elvállalja. Persze több sem kellett, Sylvester Stallone már hívta is a producereket, hogy ha törik, ha szakad, de neki kell adniuk a szerepet.

Így is lett, a film elkészült és hatalmasat hasalt a kasszáknál és a kritikusok előtt. Arnold Schwarzenegger pedig röhögött a markába.

akció | családi | romantikus | vígjáték

A mama, Tutti Bomowski New Jerseyben lakik. Egy imádnivalóan energikus nőszemély, aki tudja, hogy mi a legjobb egy gyereknek, az egyetlen szem fiacskájának. A fiú, Joe Bomowski Los... több»