Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Állj, vagy lő a mamám! (1992)

Stop! Or My Mom Will Shoot
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 11. 02.

Egész helyes vígjáték. Stallone mindig egy kemény karaktert játszik és ő a nagy ágyú, itt csak mama pici fia. A történet picit kiszámítható, de egy könnyed délutáni filmnek megteszi.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Jópofa, de az egész filmben csak egy valami fogott meg, mikor a mami énekli, hogy " a puskáját is kimossuk, kimossuk, kimossuk.... Ezt leszámítva teljesen felejthetőre sikeredett sajnos. A néni aranyos, Stallone pedig semmilyen.


 
HETEDIK   2019. 01. 01.

Még maga Sly is úgy nyilatkozott, ez a legrosszabb filmje, én viszont nem értek vele egyet. Egy nagyon is humoros és kedves film, ami rámutat a néha túlzásba vitt anyai gondoskodásra. Minden akciósztárnak kell egy lazább film, Sly-nak ez jutott, bár azért ott az Oscar is...

 
tjanika   2016. 11. 11.

Már megint nem egyezik az ízlésem a profi kritikusokkal. Nekem igenis tetszett a film. Az anyuka nagyon aranyos kis öreglány.Stallone pedig vicces nagy mamlasz. :) Igenis nézhető.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

1992es filmek legjobbja, mint vígjáték,mint poén, mint akcíió film, mint minden,aminek köze van a filmhez. Jót kacagtam rajta. Meg álja a helyét minden szempontból.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.