Ryan Goslingot (legutóbbi filmjei a galériánkban) a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon Kirk Douglas-díjjal tüntetik ki. 

A díjátadóra január 1-jén kerül sor a kaliforniai Santa Barbarában található Ritz-Carlton Bacarában. Goslingot a drámákban és vígjátékokban nyújtott erős alakításaiért ismerik el, külön kiemelve a Barbie című filmben nyújtott szerepét. 

A színész korábban két Oscar-jelölést, egy Golden Globe-győzelmet, egy Film Independent Spirit Awardot, egy National Board of Review Awardot, valamint több BAFTA- és Screen Actors Guild-jelölést kapott.

A Kirk Douglas-díjjal 2006-os alapítása óta a színészek, rendezők vagy a filmiparban dolgozó más személyek filmművészethez való jelentős hozzájárulását ismeri el. A korábbi díjazottak között van többek között Michelle Yeoh, Martin Scorsese, Hugh Jackman és Robert De Niro.

Gosling következő filmje egy akció-vígjáték, A kaszkadőr lesz Emily Blunttal, melynek épp a közelmúltban futott be a magyar szinkronos előzetese. Ha lemaradtál volna róla, idelent pótolhatod. Érdemes.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»