2018.03.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Hamarosan a mozikban az ikonikus rendező fiának új filmje, a Tűzgyűrű 2, melynek apropóján a Screenrant készített interjút a fiatal színésszel.

Scott Eastwood mint a következő Rozsomák?A kép forrása: comicbook.com

Az elmúlt években látványosan emelkedő pályára állt Scott Eastwood karrierje. David Ayer Haragja után jött a Hosszú utazás, majd egy igazi szuperprodukció, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag következett. Ezt ismét egy blockbuster, a Halálos iramban 8 követte, és a sikerszériát valószínűleg Tűzgyűrű: Lázadás sem fogja megtörni. A színésznek azonban komoly ambíciói vannak a jövőjével kapcsolatban.

Eastwoodot a hamarosan debütáló sci-fijének kapcsán interjúvolta meg a Screenrant, mely során az újságíró arra is rákérdezett, mi álmai szerepe. A színész azonnal rávágta: Rozsomák (Logan - Farkas). Ez összhangban van a rajongók elvárásaival is, akik azt követően, hogy Hugh Jackman szögre akasztotta a karaktert, gyakorlatilag egy emberként követelték, hogy Eastwood vegye át a szerepet. Az újságíró kérdésére kiderült az is, hogy ezen a hangok nem kerülték el a színész fülét sem, és gondolkodás nélkül rábólintana egy esetleges megkeresésre. Ti mi szívesen látnátok a színészt Rozsomákként az új X-Men filmekben?

A John Boyega és Scott Eastwood nevével fémjelzett Tűzgyűrű: Lázadás árpilis 5-től a hazai mozikban.

akció | kaland | sci-fi

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új... több»