Hamarosan a mozikban az ikonikus rendező fiának új filmje, a Tűzgyűrű 2, melynek apropóján a Screenrant készített interjút a fiatal színésszel.

Az elmúlt években látványosan emelkedő pályára állt Scott Eastwood karrierje. David Ayer Haragja után jött a Hosszú utazás, majd egy igazi szuperprodukció, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag következett. Ezt ismét egy blockbuster, a Halálos iramban 8 követte, és a sikerszériát valószínűleg Tűzgyűrű: Lázadás sem fogja megtörni. A színésznek azonban komoly ambíciói vannak a jövőjével kapcsolatban.

Eastwoodot a hamarosan debütáló sci-fijének kapcsán interjúvolta meg a Screenrant, mely során az újságíró arra is rákérdezett, mi álmai szerepe. A színész azonnal rávágta: Rozsomák (Logan - Farkas). Ez összhangban van a rajongók elvárásaival is, akik azt követően, hogy Hugh Jackman szögre akasztotta a karaktert, gyakorlatilag egy emberként követelték, hogy Eastwood vegye át a szerepet. Az újságíró kérdésére kiderült az is, hogy ezen a hangok nem kerülték el a színész fülét sem, és gondolkodás nélkül rábólintana egy esetleges megkeresésre. Ti mi szívesen látnátok a színészt Rozsomákként az új X-Men filmekben?

A John Boyega és Scott Eastwood nevével fémjelzett Tűzgyűrű: Lázadás árpilis 5-től a hazai mozikban.