Sean Bean nem vállal többé olyan filmet, amiben meghal a karaktere

Sean Bean filmes és tévés halálaiból számtalan mém született már, azonban a színész friss interjúja szerint ez már a múlté, ugyanis többé nem vállal olyan szerepet, melyben a karaktere meghalna.

Sean Bean több játékidőt szeretne, ezért sokkal jobban megválogatja jövőbeli szerepeit, az pedig elsődleges szempont nála, hogy a karaktere ne haljon meg, derült ki a The Sun-nak adott friss interjújából.

„Vissza kellett utasítanom jó néhány dolgot. Úgy voltam vele, a nézők úgyis tudják, hogy meg fogok halni, pusztán azért, mert játszom benne. Meg kellett szűrnöm ezeket, mielőtt az egész túlságosan kiszámítható lett volna” - árulta el a sztár.

„Volt egy meló, amikor azt mondták: 'Meg fogunk ölni', mire én, 'Ne már!'. Erre azt válaszolták: 'És mi lenne, ha csak durván megsebesítenénk?', 'Rendben, ameddig ezúttal életben maradok'... Sok rosszfiút alakítottam, ezek nagyszerűen voltak, de nem igazán kielégítőek, és mindig meghaltam'' – folytatta.

Ezek alapján, ha legközelebb meglátjuk Bean nevét egy készülő film stáblistáján, jobban tesszük, ha nem könyveljük el előre A Gyűrűk Ura és a Trónok harca sztárjának újabb halálát.

Via The Sun