2019.10.12   szerző: csd   hozzászólások: 0

Tíz év hosszú idő, hát még, ha a 2009 októberében mozikba került Zombieland folytatására kell várni. Noha már csak pár nap van hátra A második lövés hivatalos premierjéig, az első vélemények már megérkeztek a filmről.

Úgy tűnik, ha volt is bármilyen korábbi félelme a rajongóknak azzal kapcsolatban, hogy Zombieland 2 esetleg nem tudja megismételni mindazt, amit az első rész tudott, alaptalannak bizonyult. A közösségi médiát ugyanis máris bejegyzés áradat lepte el, amelyek egymás után dicsérik Ruben Fleischer filmjét.

„Erre a folytatásra megérte 10 évet várni. A teljes stáb elképesztő, Zoey Deutch Madisonként azonban minden jelenetével viszi a show-t” – írja Scott Menzel a Twitteren.

Brandon Davis szerint az eredeti szereposztás visszahozta a régi varázslatot, amelyhez a film új arcai csak még több „mókát” adtak.

A ZOMBurry 17 nevű felhasználó azonban igencsak sokatmondóan és tömören fogalmaz a filmmel kapcsolatban: „A film egyserűen a zombi filmek Godzilla produkciója.”

Zombieland 2: A második lövésre pedig már a hazai nézőknek sem kell sokáig várniuk, hiszen a film október 17-én érkezik a mozikba.