Az ötödik Sikoly film kétségtelenül új életet lehelt a kultikus franchise-ba, így talán nem is volt kérdés, hogy további folytatást kapjon a széria, most pedig meg is érkezett a Sikoly 6 teljes előzetese, ráadásul magyar szinkronnal.

A Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezésében készülő Sikoly 6 ráadásul igencsak parádés szereposztással érkezik, hiszen Courteney Cox és Jenna Ortega mellett a Sikoly 4. sztárja, Hayden Panettiere is visszatér, illetve érkezik Samara Weaving, Dermot Mulroney, Melissa Barrera és Henry Czerny.

A fenti névsorból viszont hiányzik Neve Campbell, aki a franchise sztárját, Sidney Prescottot alakította. Campbell 2022 júniusában elmondta, hogy elégedetlen volt azzal az ajánlattal, hogy visszatérjen a "Sikoly 6"-hoz, és visszautasította a szereplést.

A Sikoly 6 teljes szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi viszont tudható, hogy a cselekmény ezúttal New Yorkban játszódik, ahol “hőseink” megpróbálnak új életet kezdeni a borzalmak után, ám úgy tűnik, hogy a rémálom egyelőre még nem ért véget.

A film a tervek szerint 2023 márciusában érkezik a hazai mozikba.

68 Sikoly VI.  (2023)

horror | misztikus | thriller

Samnek (Melissa Barrera), Tarának (Jenna Ortega), Mindynek (Jasmin Savoy Brown) és Chadnek (Mason Gooding) elege van mindenből. Miután túlélték Ghostface utolsó mészárlását... több»