Tom Cruise: Soha nem készülhet a Top Gun 2-höz fogható produkció

A közel 35 évvel ezelőtt megjelent Top Gun hatalmasat szólt a mozikba, a fáma szerint ráadásul többen pont a film miatt jelentkeztek annak idején vadászpilótának.

Nos, ha minden igaz abból, amit Tom Cruise az Empire magazinnak adott interjújában elmondott, mindez valahol a Maverickkel sem lesz másként. A színész ugyanis beszélt arról is, mi teszi igazán eredetivé ezt a produkciót.

Az mindenki számára tudható, hogy Cruise a filmszerepei során csak igazán ritka alkalommal dolgozik együtt dublőrrel, amitől alakításai egyszerűen még hitelesebbé válnak. Nincs ez másként a Mavericknél sem, akik elmondta, hogy Jeff Bruckheimerrel való közös beszélgetésük során az nyilvánvaló volt, hogy ezt a produkció lehetőleg minél kevesebb CGI technológiával készítsék el.

“Beszéltünk a stúdióval és elmondtam, hogy ezt elképesztő nehéz lesz megcsinálni, soha korábban nem készültek még ilyen légifelvételek, és nem valószínű, hogy valaha fognak még” - nyilatkozta a színész.

Maga Bruckheimer korábban már elárulta, hogy annak idején ugyan próbálkoztak a Top Gun munkálatai során valódi légifelvételekkel, a színészek azonban nem bírták az adott körülményeket, így azokból gyakorlatilag egy képkocka sem került bele a végső változatba.

Már az előzetes is elképesztő látványvilágot ígér, a Maverickre azonban még egy picit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film idén júliusban érkezik a hazai mozikba.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»