'Soha senkinek nem mondtam el': Keanu Reeves eltitkolta az egészségügyi állapotát, hogy megkapja élete szerepétA kép forrása: Jack Plunkett

Már a hazai mozikban a John Wick: 4. felvonás, a film főszerepét alakító Keanu Reeves pedig egy friss interjúban elárult egy igencsak sötét titkot a pályafutása múltjából.

A színész a The Art of Action podcastben beszélt arról, hogy nem sokkal a Mátrix főszerepére való felkészülés előtt komoly gerincműtéten esett át, erről viszont senkinek sem szólt a forgatáson.

“Egy nyaki problémával küzdöttem, ami egyre csak rosszabbodott. A Láncreakció című filmet forgattam Chicagóban, és volt néhány epidurális kezelésem, gerincinjekcióm. Volt egy kiálló porckorongom és egy porckorongtörésem, az érzékelésem tompulni kezdett és az egyensúlyomat elveszítettem időnként” - mondta a színész.

Reeves azt is hozzátette, hogy érezte, hogy a Mátrix hatalmas áttörést hozhat a karrierjében, így semmi esetre sem szerette volna elszalasztani a szerepet, így emiatt nem is számolt be az egészségügyi problémájáról. 

“Igent mondtam a Mátrixra és a négy hónapos felkészülésre, de nagyon rosszul éreztem magam, ezért elmentem egy szakorvoshoz, és kiderült, hogy gerincferdülésem is van. Senkinek sem mondtam el, nem akartam senkinek sem elmondani, hogy nem tudom megcsinálni a filmet” - mesélte Reeves, majd elmondta, hogy annak idején nyakmerevítővel járt az edzésekre.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»