Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Láncreakció (1996)

Chain Reaction
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Láncreakció
 
indingo   2017. 07. 16.

Keanu Reevest nagyon bírom, de ez a film egy nagy nulla. Minimális a története, elején 20 perc , majd a végén 20 perc. Végig üldözik őket, menekülnek A pontból a B-be, de ez a történetet nem igazán viszi semerre.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Nem lett a kedvenc filmem az alkotás. Történetben nem sokat kapunk, kicsit felületes és valahogy hiányzott az izgalom vagy legalább is valami meglepő fordulat.


 
Filmelemző   2018. 04. 13.

Közepeske film, pedig a sztori alapján lehetne sokkal jobb is. Pozitivuma Keanu Reeves, aki itt még fiatal és lendületes. Nekem összességében tetszett Rachel Weisz miatt, aki épp a tipusom és elfogult vagyok vele kapcsolatban. Értékelésem: 6,5 pont.

 
Greeta   2017. 12. 17.

Akartak egy látványos és akciódús filmet a készítők, de egyik sem jött össze. A története eléggé átlátszó és az eleje vontatott is. Tucatfilm lett belőle.

 
RókaÚr   2016. 08. 25.

Fantasztikusan alakítottak Keanu Reeves és Morgan Freeman is. A film is hordoz magában valamit a kilencvenesek hangulatából és mint thriller nem is rossz. Rachel Weisz még elbűvölően fiatal. :)

A film összbevétele 38 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Néhány jelenetet ugyanazokon a helyszíneken vettek fel, mint az 1978-as Omen 2 jeleneteit.

(magyaristvan)
 

A zenéjét eredetileg James Newton Howard szerezte volna, de időegyeztetési problémák miatt ez nem jött össze.

(magyaristvan)
 

A filmben használt motor egy 1976 Kawasaki KZ1000-es.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.