Sylvester Stallone egy friss interjújában elárulta, hogy szerinte melyik volt a leginkább alábecsült filmje, ez pedig egy remek alkalmat teremtett számára, hogy egy kicsit odaszúrjon Steven Spielbergnek.

A színész minderről a Hollywood Reporter magazinnak beszélt legújabb sorozata, a Tulsa King kapcsán. “Akár hiszed, akár nem, szerintem a Get Carter - Az igazság fájt nagyon alábecsülték. Nagy csalódás volt. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy amikor remake-eket készítesz, még ha jobban is teljesítesz, mint az eredeti, akkor is hatalmas nosztalgia kötődik az eredeti műhöz” - mondta Stallone.

A 2000-ben megjelent film valójában az 1971-es Öld meg Cartert! remake-je. A krimi új változatában Stallone egy gátlástalan, hideg, könyörtelen és precíz gengsztert alakít, aki bosszút akar állni testvére haláláért.

“Sokszor ezek a remake-ek nem olyan jól sikerültek, mint az eredeti film, mint például a legutóbbi West Side Story. Miért akarsz ilyesmivel szórakozni? A probléma nem csak az első film minőségével van, hanem azzal is, hogy az emberek ízlése változik. A musicalek már nem működnek. A gyerekek nem tudnak azonosulni ezzel a fajta zenével. Ki tehát a közönséged?” - tette hozzá Sly.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»