Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
8
Képek
1
Videók

 
pi   2018. 06. 21.

legújabb vélemény

Hát az biztos, hogy nem ez lesz Stalone legjobb filmje és alakítása sem. Valahogy teljesen sablonos volt a sztori, szinte minden mozzanata kiszámítható. Nálam ez egy egyszernézhető-kategória.

Sylvester Stallone
Mickey Rourke
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Rachael Leigh Cook
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Michael Caine
Sylvester Stallone
Rhona Mitra
Sylvester Stallone
Michael Caine

A film összbevétele 4 445 811 dollár volt (imdb.com).

 

A Franchise Pictures kicsit vonakodott leszerződtetni Mickey Rourke-ot viharos múltja miatt. Rourke barátja, Sylvester Stallone felajánlotta a gázsijának egy részét arra az esetre, ha Rourke valami olyasmit tenne, amivel hátráltatja a forgatást. Rourke azonban felmúlván a várakozásokat, minden nap időben megjelent a forgatáson és teljesen profiként viselkedett. A Franchise Pictures annyira meg volt elégedve a munkájával, hogy felajánlottak neki egy következő szerepet.

(rbernadett)
 

Az eredeti forgatókönyv, amire Sylvester Stallone leszerződött sokkal brutálisabb volt és nagyobb hangsúlyt fektetett a bosszúra.

(rbernadett)
 

Michael Caine, aki Cliff Brumbyt alakítja, játszotta a film eredetijében Jack Cartert.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.