Kétségtelen, hogy az elmúlt időszakban több népszerű karakter “nagy visszatérésére” is sor került a Star Wars univerzumban, a rajongók azonban egyelőre továbbra sem kaptak választ az egyik legtitokzatosabb kérdésre.

Történetesen Mace Windu karakteréről van szó, akit korábban Samuel L. Jackson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) formált meg az előzmény trilógiában, és bár Windu mester bukása nagyon is egyértelműnek tűnik a történetben, most maga Jackson lengette be, hogy van esély a visszatérésére.

A színész a Baljós árnyak megjelenésének huszonötödik évfordulójának alkalmából az Empire magazinnak adott interjúban szögezte le, hogy szerinte “Windu nem halt meg”, és hogy ő maga nagyon szívesen részt venne a jövőben egy SW-projektben. “Mindenre csak igennel tudok válaszolni” - jegyezte meg Jackson.

Korábban Hayden Christensen is visszatért az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka sorozatokban, a színész elmondta, hogy szerinte a korábbi filmek megállták a helyüket az elmúlt két évtizedben. ”Úgy érzem, mintha igazolást kaptunk volna a munkánkért. Mindenki, aki azokon a filmeken dolgozott, úgy gondolta, hogy valami különleges dolog részesei vagyunk. Mindannyian a legjobb munkánkat akartuk végezni, és nagyon sokat törődtünk vele. És most látni a rajongók reakcióját, nagyon jó érzés” - mondtan Christensen.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars I. rész: Baljós árnyak a legendás trilógia első előzményfilmje, amelyből megtudhatjuk, hogy Palpatine szenátor miként növeli politikai befolyását a Kereskedelmi... több»