A Star Wars univerzum annyi színes karaktert tartalmaz, hogy még akár száz évig is vígan el lenne belőle a Lucasfilm, ha csak ezeknek szentelne egy-egy filmet vagy sorozatot. A Solo: Egy Star Wars-történet nem tartozik a legnépszerűbbek közé, de volt benne egy karakter, akit nagyon szeretett a közönség. És ő lehet a következő, aki saját filmet vagy sorozatot kap.

Donald Glover alakította a filmben a fiatal Lando Clarissiant, akit eredetileg Billy Dee Williams formált meg az első filmekben. Mivel a Solo egy előzménysztori, így Lando egy fiatalabb változatát kellett benne megjeleníteni. És ez Donald Glovernek nagyon ment.

A színész nemrégiben a GQ magazinnak adott interjújában vette számba az eddigi karrierjét. A beszélgetés során nem maradhatott ki a Solo: Egy Star Wars-történet sem. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy imádta Landót eljátszani, mert egy igazán szórakoztató figura. Olyan valaki, akivel szívesen lógna még együtt.

De azt is hozzátette, hogy nem szeretné csak egy újabb munkaként eljátszani, csak úgy, ha olyan emberekkel dolgozhat együtt, akikkel élvezi a munkát. Majd zárásképp megjegyezte, "beszélünk róla, de ennél többet egyelőre nem mondhatok anélkül, hogy Kathleen Kennedy levadászna."

Bár már korábban is voltak pletykák róla, hogy Lando is saját filmet, esetleg sorozatot kaphat, ez volt az első alkalom, hogy egy közvetlenül érintett is megerősítette ezt. Ugyanakkor jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy milyen ötletekről folynak a tárgyalások. Nem kizárt, hogy Lando saját filmet kapjon, ahogy egy saját sorozat is benne lehet a pakliban. De végül oda is kifuthat a sztori, hogy Donald Glover karaktere csak mellékszereplőként bukkan fel valaki más saját filmjében vagy sorozatában. Majd kiderül.