Múlt héten került a mozikba Steven Spielberg új filmje, a Ready Player One , melynek kapcsán a direktor sorra adja az interjúkat, melyek egyikében felmerült az Indiana Jones-franchise jövője is.

Most, hogy a mozikba került a Ready Player One , Steven Spielberg végre nekiláthat a világszerte milliók által várt  Indiana Jones-filmnek, természetesen Harrison Ford főszereplésével. A film történetéről egyelőre nincsenek információk, mindössze az biztos, hogy ez lesz az utolsó, melyben Ford magára ölti az ikonikus kalandor szerepét. 

Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy örökre lezárulna az Indiana Jones franchise, sőt, és Spielberg szerint eljöhetett az idő egy nagyobb változásra. Egész pontosan arra, hogy női karakter főszereplésével készüljön el egy jövőbeli Indy-mozi. 

"Csak meg kéne változtatnunk a nevet Jonesról Joanra. És ezzel semmi gond nem lenne" - mondta el a The Sun-nak. 

Bár az elképzelés izgalmasnak hangzik, abban biztosak lehetünk, hogy a soron következő, ötödik Jones-moziban még nem fog megtörténni a paradigmaváltás. 

"Ez lesz Harrison Ford utolsó Indiana Jones-filmje, ebben biztos vagyok, de abban is, hogy a franchise folytatódni fog. Valószínűleg a női főszereplő lesz a megfelelő irány" - tette hozzá.

A Indiana Jones és a sors tárcsája 2020. július 10-én debütál a mozikban.