Streaming ajánló: Erről a 8 sorozatról nem érdemes lemaradnod márciusban (Netflix, HBO Max, Disney+, AppleTV+)

Az előttünk álló hónap egy - a könyvmolyok közt - nagy népszerűségnek örvendő sci-fi bestseller sorozatadaptációját hozza a Trónok harca csapatától, az HBO legújabb Kate Winslet minisorozatát, az X-Men felfrissített animációs változatát és még sok mást!

A listában mindenki találhat az ízlésének megfelelőt: lesz itt kultikus animációs sorozat (ahogy fentebb írtuk), újabb rémisztő disztópia, csajos motivációs sorozat, kosztümös ökörködés és még néhány más nagyszerű tartalom!

Lássuk tehát azt a 8 sorozatot, amiről nem akarsz lemaradni! 

#8

vígjáték | zenés

Netflix

Izgalmas új fejezet kezdődik a Wickie (Renée Elise Goldsberry), Summer (Busy Philipps), Gloria (Paula Pell) és Dawn (Sara Bareilles) számára: új albumukat akarják... több»

Premier március 14-én a Netflixen / A Girls5Eva a Netflixre költözik, és egy hat epizódból álló harmadik évaddal jelentkezik. A Girls5Eva egy 1990-es évekbeli, egyslágeres lánycsapat tagjait követi, akik megpróbálnak visszatérni. (Igen, rengeteg eredeti zene van, és igen, a dalok viccesek.) Az új évadban a csapat (Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps és Paula Pell alakításában) reméli, hogy egy visszatérő turnét indíthat a most elkészült albumuk, a Returnity támogatására.  
#7

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Premier március 21-én a Netflixen / A Trónok harca alkotóinak, David Benioffnak és D.B. Weissnek a hatalmas Netflix-szerződés alapján készült első új sorozata - most Alexander Woo íróval (True Blood, The Terror) dolgoznak majd együtt - a kínai író, Cixin Liu rendkívül népszerű sci-fi könyvtrilógiájának adaptációja, amely az emberiség földönkívüli intelligenciával való első kommunikációját megelőző és az ezt követő eseményeket követi nyomon. Hogyan fog ez az angol nyelvű adaptáció megbirkózni egy olyan történettel, amelyben főleg kínai karakterek szerepelnek, és amely végül több évszázadot ölel át? Ez utóbbi kérdést még nem tudjuk - a nyolc epizódból álló első évad ragaszkodik a Hugo-díjas első könyvhöz, amely az 1960-as években kezdődik, és nem megy túl messzire a jövőbe. A szereposztás azonban nemzetközi, a sztárok között van Rosalind Chao, Benedict Wong, John Bradley, Eiza González, Liam Cunningham, Jess Hong, Jovan Adepo, Saamer Usmani és Jonathan Pryce is. A Netflix-sorozat egyébként nem az első tévés adaptációja a könyvsorozatnak. Tavaly egy kínai produkció debütált Három test címmel. Annak a sorozatnak mind a 30 epizódja, amely állítólag sokkal hűségesebb a forrásanyaghoz, most feliratozva streamelhető a Peacockon.
#6

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Disney+

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»

Premier március 20-án a Disney+-on / A Disney legújabb Marvel-címe a képregényrajongóknak valami egészen mást kínál, mint a streamingszolgáltató legutóbbi, kissé erőtlen MCU-darabjai. Valójában ez a sorozat nem is az MCU része, hanem a Fox 1990-es évekbeli X-Men animációs szériájának felújítása, amely ott folytatódik, ahol a sorozat 1997-ben véget ért - X professzor halálával -, és az eredeti szinkronhangok egy része is visszatér! Az első évad 10 epizódból fog állni, és a második évadnak már zöld utat adtak. Nem láttad az eredeti sorozatot? Az is elérhető a Disney+-on.
#5

80 Palm Royale  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»

Premier március 20-án az Apple TV+-on / Ez az új vígjáték1969-ben játszódik Palm Beachen, ahol egy nő (Kristen Wiig) megpróbál bejutni a város előkelő társaságába. A Juliet McDaniel Mr. és Mrs. American Pie című könyvének adaptációját Abe Sylvia (George & Tammy) készítette, a főbb szerepekben pedig Laura Dern, Allison Janney, Ricky Martin, Leslie Bibb és Josh Lucas látható.
#4

77 Manhunt  (2024)

(1)

dráma | thriller

Apple TV+

A James L. Swanson 2006-os bestsellere, a Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer (Embervadászat: A 12 napos hajsza Lincoln gyilkosa után) című könyv alapján készült... több»

Premier március 15-én az Apple TV+-on / Tobias Menzies (aki Edwin Stanton hadügyminisztert alakítja) vezeti a James Swanson könyvén alapuló hétrészes limitált sorozat szereplőgárdáját, amely Abraham Lincoln meggyilkolásának eseményeit és a gyilkos keresését részletezi. Carl Franklin rendezi a stábot, amelyben Hamish Linklater Lincoln szerepében, Lili Taylor Mary Todd Lincolnt, Anthony Boyle John Wilkes Booth-t, Matt Walsh a Booth-összeesküvőt játszó Dr. Samuel Muddot, Patton Oswalt a Stanton számára dolgozó nyomozót, Lovie Simone pedig az egykori rabszolgát alakítja, aki menedéket adott Booth-nak, amíg az szökésben van.
#3

63 Lányok a buszon  (2024)

(1)

dráma

HBO Max

Sadie McCarthy újságíró, aki a kampányriporterkedés egy letűnt korszakát romantizálja, és az egész életét félredobja azért, hogy egy elnökjelölt tevékenységéről... több»

Premier március 14-én a Maxon / A Max új drámasorozata, amelyet eredetileg a Netflix számára fejlesztettek 2019-ben, négy női politikai újságírót követ, akik egy (fiktív) elnökválasztási kampányról tudósítanak. A sorozatot Amy Chozick, a New York Times egykori riportere, Amy Chozick: Chasing Hilary című nonfiction könyve ihlette, és Chozick és a tévés veterán Julie Plec (The Vampire Diaries) készítette. Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam és Christina Elmore mellett Griffin Dunne, Scott Foley, Mark Consuelos és Brandon Scott játsszák a főszerepeket.
#2

40 A rezsim  (2024)

(4)

dráma

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy bomlóban levő autoriter rezsim palotájának falai között eltöltött egy év története. több»

Premier március 3-án az HBO-n és a Maxon / Kate Winslet visszatér az HBO-hoz egy újabb limitált sorozattal - ez már a negyedik -, amelyet az Oscar-jelölt és Emmy-díjas Utódlás és A menü írója, Will Tracy készít. A rezsim nem szigorúan dráma, hanem inkább fekete komédia. A hat epizódból álló sorozat egy évet követ nyomon egy meg nem nevezett, mai európai ország omladozó, tekintélyelvű kormányának legfelsőbb szintjein belül, Winslet pedig az ország kancellárját alakítja. Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Hugh Grant és Martha Plimpton is szerepelnek a sorozatban, a rendezői feladatokat pedig Stephen Frears és Jessica Hobbs osztja meg.
#1

65 Útonálló  (2024)

vígjáték

Apple TV+

Dick egy igazán híres rabló, akinek sikerét leginkább a sármja, a magamutogatása és a nagyszerű haja határozza meg. több»

Premier március 1-jén az Apple TV+-on / Az Apple új brit vígjátéka tiszteletlenül dolgozza fel a legendás angol törvényen kívüli Dick Turpin történeteit, aki a 18. század elején országúti rabló volt, és egy gazemberekből álló banda valószínűtlen vezetőjévé válik. Turpin szerepét Noel Fielding játssza, aki mellett Hugh Bonneville (mint Turpin nemezise, Jonathan Wilde), Tamsin Greig, Ellie White, Marc Wootton, Mark Heap és Asim Chaudhry játszik. Két epizódot egyből 1-jén sugároznak, ezt pedig majd hetente követik az új részek.