Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (február 27-március 5.)

Annak érdekében, hogy a március se induljon unalmasan, összeválogattunk néhány izgalmas premiert a következő hét streamingkínálatából. Érkezik az elmúlt évek egyik legelismertebb Star Wars sorozatának új évada, a Netflix sikeres erotikus sorozata is folytatódik, de persze ez csak a jéghegy csúcsa. Természetesen minden sorozat és film egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, a megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#4

78 Daisy Jones & The Six  (2023)

(2) (3)

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A Daisy Jones & The Six egy amerikai minisorozat, amely Taylor Jenkins Reid azonos című könyve alapján készült. A minisorozat tíz epizódból áll majd. Bár a történetet dokumentumfilmes stílusban mutatják be, beleértve a zenekarral készült háttérinterjúkat is, ez egy fiktív sztori, amely a hetvenes évek kiszámíthatatlan, vad világának kreativitását ragadja meg.
#3

vígjáték

Telekom TVGO

Egy hatalmas botrányt követően Trinitie Childs, egy neves déli baptista egyház asszonya megpróbál segíteni lelkész-férjének, Lee-Curtis Childsnak, hogy újjáépítse a... több»

A Honk for Jesus. Save Your Soul. egy amerikai áldokumentumfilm, amelyet Adamma Ebo írt, rendezett és producerként is közreműködött nagyjátékfilmes rendezői debütálásában, és amely Ebo 2018-as, azonos című rövidfilmjének adaptációja. A főszerepekben Regina Hall és Sterling K. Brown egy megatemplom első asszonyát és lelkészét alakítják, akik egy nagy botrányt követően megpróbálják újra megnyitni és újjáépíteni gyülekezetüket.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»

BB Easton 44 Chapters About 4 Men című regénye ihlette a Vágyak/valóság című sorozatot, amely megdöbbentette a nézőket (nem feltétlenül jó értelemben, de tény, hogy rengetegen nézték), így nem csoda, hogy megérkezett a második évad, amiben Billie férje és családja iránti szeretete és az exével folytatott izgalmasabb és kielégítőbb szexuális élete közötti küzdelem új fejezeteket nyit.
#1

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»

A mandalóri harmadik évadában visszatér Pedro Pascal mint a címszereplő fejvadász, aki Mandalore bolygójára utazik, hogy társával, Groguval együtt jóvá tegye múltbéli vétkeit. A sorozat a Star Wars-franchise része, és A Jedi visszatér (1983) eseményei után játszódik. Az első két évad nagy sikert aratott a nézők körében, így az új évadot is nagy reményekkel várjuk.