A Luther-filmtől Csizmás Kandúrig: 5 kihagyhatatlan streaming premier, amit a jövő héten nézhetsz (március 6-12)

Következzen egy kis ízelítő a különféle premierekből, amikre a jövő héten számíthatunk a hazánkban is elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott streamingszolgáltatónál.

#5

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+

Egy fiatal ázsiai-amerikai tinédzser és kosárlabda-fanatikus története, aki csak zsákolni és csajozni akar, végül mégis sokkal többet tud meg önmagáról, legjobb barátairól... több»

A film Changot, egy 16 éves, ázsiai-amerikai középiskolás diákot követi nyomon, aki egy zenekarban játszik, és fogadást köt az iskola kosárlabda sztárjával, hogy a bálra megtanul kosarazni. A fogadás után az 1,80 méter magas Chang gyakorolni kezd, már csak azért is, hogy lenyűgözze szerelmét, Kristyt, és végre elnyerje társai figyelmét és tiszteletét. Mielőtt azonban felemelkedhetne és valóban zsákolhatna egy nagyot, Changnak át kell értelmeznie mindent, amit önmagáról, a barátságairól és a családjáról gondolt.
#4

60 Ázott kutyák  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

A zseniális és friss hangú Cash Carraway által írt Rain Dogs egy szokatlan szerelmi történet egy munkásosztálybeli egyedülálló anya, az ő 10 éves lánya és egy kiváltságos... több»

Az Ázott kutyák egy brit vígjáték-és drámasorozat, amelyet Cash Carraway írt a BBC One és az HBO számára. A főszereplők Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronkẹ Adékoluẹjo és Fleur Tashjian. Egy szokatlan szerelmi történet egy munkásosztálybeli egyedülálló anya, fiatal lánya és egy kiváltságos meleg férfi között.
#3

dokumentum

Apple TV+

A Real Madrid a futballtörténelem egyik legfigyelemreméltóbb végkifejletéhez vezető úton, amely rekordot jelentő 14. Bajnokok Ligája-diadalukat eredményezte, lelkes szurkolóik... több»


Szereplők: David Beckham
David Beckham produkciója egy háromrészes sorozat, amely most először az ikonikus futballklub kulisszái mögé enged betekintést, valamint a 2021-2022-es szezonba, amely tele volt drámai győzelmekkel, és a veteránok, illetve az újoncok hőstetteivel is.
#2

67 Luther: A lemenő nap  (2023)

(10) (2)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

Luther: A lemenő nap - a díjnyertes televíziós saga epikus folytatása, amelyet filmre adaptáltak - egy hátborzongató sorozatgyilkos terrorizálja Londont, miközben a zseniális, de kegyvesztett nyomozó, John Luther (Idris Elba) rácsok mögött ül. Kísérti, hogy nem sikerült elkapnia a kiberpszichopatát, aki most őt gúnyolja. Luther elhatározza, hogy megszökik a börtönből, és minden eszközzel befejezi a munkát. A filmben Cynthia Erivo, Andy Serkis és Dermot Crowley is szerepel, aki Martin Schenkként tér vissza. Március 10-től látható a Netflixen.
#1

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Csizmás azzal kénytelen szembesülni, hogy a számos kaland sajnos megtette a hatását még macskaévekben is. Hősünk kilenc életéből nyolcat már felélt, így nem maradt sok... több»

A film a Csizmás, a kandúr (2011) című spin-off folytatása és a Shrek-franchise hatodik része. A produkciót Joel Crawford rendezte, társrendezője Januel Mercado. A történetet a Shrek 2 (2004) karaktere és a címadó mese ihlette, a film forgatókönyvét Paul Fisher és Tommy Swerdlow írta. Antonio Banderas és Salma Hayek ismét visszatértek az eredeti szinkronban, valamint csatlakozott hozzájuk Harvey Guillen, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, John Mulaney, Wagner Moura, Da'Vine Joy Randolph és Anthony Mendez is, akik a filmben bemutatott új karaktereknek kölcsönzik hangjukat.