Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (december 4-10)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten sem hagynak minket unatkozni. Temérdek új tartalommal bővítik kínálatukat, az alábbi istánkban kifejezetten néhány kiemelt produkciót hoztunk el nektek, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

A kis Damian Wayne szembeszáll az ellenséggel a városában, miután egyedül találja magát a Wayne Manorban. több»

Rendező: Mike Roth
A Merry Little Batman egy szuperhősfilm, amelyet Mike Roth rendezett, Morgan Evans, Jase Ricci és Etan Cohen írt, és amely a DC Comics történetei alapján készült, illetve Batman és Damian Wayne karaktereit mutatja be. A filmben Yonas Kibreab, Luke Wilson, James Cromwell és David Hornsby kölcsönözték hangjukat a szereplőknek. A történet szerint Damiannak karácsonykor meg kell védenie a Wayne Manort a gonosztevőktől.
#4

dokumentum

HBO Max

Amanda Mustard fotóriporternő a nagyapja által elkövetett szexuális visszaélésekre irányítja oknyomozó objektívjét, és egy nagy tétekkel teli személyes utazást tár fel az... több»

Amanda Mustard fotóriporter hazatér Pennsylvaniába, hogy a nagyapja által elkövetett szexuális visszaélések ügyében nyomozzon. A családja archívumából származó emlékek vizuális örvénye interjúk, fényképek és házi videók segítségével kibontja a titkok világát. A nyolc évig tartó filmes utazás egy unoka kísérletének krónikája, hogy a túlélők és maga a nagyapa hangján keresztül megszakítsa a generációk közötti trauma körforgását.
#3

dokumentum

Apple TV+

A sorozatban John Lennon hozzátartozói, barátai, valamint orvosok és nyomozók mesélnek a gyilkosság éjszakájáról. több»


Szereplők: John Lennon
Az Emmy-díjas Kiefer Sutherland a narrátora a háromrészes doku-sorozatnak, amely a zenei és kulturális ikon John Lennon tragikus gyilkosságát, valamint a gyilkosa, Mark David Chapman utáni nyomozást és a férfi elítélését vizsgálja.
#2

59 Távol a világtól  (2023)

(33) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

A Távol a világtól egy pszichológiai thriller, amelyet Sam Esmail írt, rendezett és producerként is tevékenykedett. A film Rumaan Alam 2020-as, azonos című regénye alapján készült. A thriller főszereplői Julia Roberts (aki egyben a film producere is), Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la és Kevin Bacon. A történetben egy Long Islanden töltött családi nyaralást két idegen szakít félbe, akik egy rejtélyes áramszünetről hoznak hírt. Ahogy a fenyegetés egyre sürgetőbbé válik, mindkét családnak el kell döntenie, hogyan lehet a legjobban túlélni a lehetséges válságot, miközben saját helyükkel is meg kell küzdeniük ebben az összeomló világban.
#1

77 Oppenheimer  (2023)

(53) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban | SkyShowtime (2024.03.21.) | Telekom TVGO

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»

Az Oppenheimer egy életrajzi thriller, amelyet Christopher Nolan írt és rendezett. A főszerepben Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert, az amerikai elméleti fizikust, akit az "atombomba atyjaként" tartanak számon a Manhattan Projectben - az első nukleáris fegyvereket kifejlesztő második világháborús vállalkozásban - játszott szerepe miatt. A Kai Bird és Martin J. Sherwin 2005-ben megjelent American Prometheus című életrajzi könyve alapján készült film Oppenheimer pályafutásának krónikája, a történet elsősorban tanulmányaira, a Manhattan Project irányítására a második világháború alatt, valamint az 1954-es biztonsági meghallgatása miatti végső bukására összpontosít. A filmben Emily Blunt alakítja Oppenheimer feleségét, "Kitty"-t, Matt Damon a Manhattan Projekt vezetőjét, Leslie Grovest, Robert Downey Jr. az Amerikai Atomenergia Bizottság tagját, Lewis Strausst, Florence Pugh pedig Oppenheimer kommunista szeretőjét, Jean Tatlockot. A mellékszereplők között Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek és Kenneth Branagh is szerepel.