Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 22-28)

A következő listában összeválogattuk azokat a premiersorozatokat és filmeket, amelyek a legérdekesebbnek ígérkeznek a következő héten. A produkciók a Netflix, HBO Max, TelekomTVGO és AppleTV+ jóvoltából érkeznek Magyarországra. Mindegyik elérhető egy kattintással a weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott streamingszolgáltatónál.

#5

akció | dráma | sci-fi

Apple TV+

Miután Baba Voss (Jason Momoa) legyőzte ősellenségét, Edo testvérét, és visszavonult az erdőbe, egy új fenyegetés bukkan fel, amelytől senki sincs biztonságban. Vajon a... több»

A sikeres sorozat harmadik évada egyben az utolsó is lesz. Jason Momoa visszatér Baba Voss szerepében, és egy újabb veszély fenyegeti őt és a szeretteit. A vak férfi harcba száll, hogy megvédje a számára legértékesebbeket.
#4

53 Énidő  (2022)

(11)

vígjáték

Netflix

Egy apát követhetünk nyomon, aki évek óta először talál időt magára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Újra összejön egy barátjával egy vad hétvégére. több»

Egy apuka története, aki a mindennapjait a gyerekei nevelésével tölti. Most azonban a családja elutazik egy időre, és végre alkalma nyílik egy kicsit magával is foglalkozni - ami többek között őrült kalandokat jelent legjobb barátjával. A főszerepekben Mark Wahlberg és Kevin Hart látható.
#3

akció | dokumentum | vígjáték

HBO Max | Netflix

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!

A magukat nem kímélő úriemberek visszatérnek, immár negyedik alkalommal, hogy újra emberi roncsokat csináljanak magukból. A régi, jól ismert arcok bukkannak fel: Johnny Knoxville, Steve-O, Dave England, Chris Pontius és Preston Lacy is többek között. Kaszkadőrmutatványok, poénok és egymás átverése várható tőlük, ezeket megszakítva pedig interjúkat hallhatunk a csapat tagjaival.
#2

dráma | romantikus

Netflix | Telekom TVGO

Miután Nagy-Britannia királynője látogatást tett a Crawley családnál, nehéz volt elhinni, hogy a dolgok ugyanúgy folytatódhatnak, mint korábban. Érkezik a 2019-es Downton Abbey... több»

A Downton Abbey: Egy új korszak egy 2022-es történelmi dráma és a 2019-es Downton Abbey című film folytatása. Mindkét filmet Julian Fellowes, az azonos című tévésorozat alkotója írta, a folytatást Simon Curtis rendezte, aki az első filmet rendező Michael Engler helyére érkezett. A filmet a hazai mozikban is bemutatták. Az első részhez hasonlóan általában pozitív kritikákat kapott, és most a TelekomTVGO jóvoltából mi is élvezhetjük az otthonunk kényelméből.
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»

A Sárkányok háza, az HBO Trónok harca című fantasyjének előzménysorozata nem szorul bemutatásra, de azért megpróbáljuk: A sorozat a Trónok harca előtt évszázadokkal játszódik, és a Targaryen család körül forog, akik a Vastrónért harcolnak. Számíthatunk sok hatalmi harcra, sárkányokra és fehér hajkoronákra.