Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 8-14)

A következő listában összegyűjtöttük azokat a premiereket különféle streamingszolgáltatóktól, amelyek izgalmasnak ígérkeznek a következő hét folyamán. Groot saját sorozata érkezik a Disney+-ra, valamint Jamie Foxx legújabb vámpíros vígjátéka a Netflixre - és ez még csak a kezdet. Minden film és sorozat elérhető egy kattintással a weboldalunkról is, megtekintésükhöz viszont előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

62 Nappali műszak  (2022)

(12) (6)

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»

Jamie Foxx egy egyedülálló apukát alakít, aki szeretne anyagi jólétet biztosítani tehetséges lányának. Egy medencetísztító cége van, azonban mindez csak a látszat. Az igazi bevételi forrása a vámpírvadászat, ami sok izgalmas és morbid módon vicces helyzetbe sodorja.
#4

82 Út a díjesőig  (2021)

(7) (1)

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Egy gazdag üzletember felkeres egy meglehetősen híres filmrendezőt, hogy támogassa őt egy nagy sikerű film elkészítésében, amely azt a célt szolgálná, hogy örökre... több»

Egy idős multimilliomos, Humberto Suárez, aki örökséget szeretne hagyni maga után, úgy dönt, hogy finanszíroz egy mozifilmet, amelyet az excentrikus, Arany Pálma-díjas Lola Cuevas rendez. A forgatókönyv egy díjnyertes regényből készült, amely egy olyan férfiról szól, aki képtelen megbocsátani a testvérének, amiért egy ittasan okozott balesetben megölte a szüleiket. A két testvért a színpadi színész Iván Torres és a sztárszínész Félix Rivero alakítja majd, akik eltérő módszereik miatt a próbák során összeütközésbe kerülnek. A főbb szerepekben Penélope Cruz, Antonio Banderas és Oscar Martinez láthatóak.
#3

85 Öt nap a kórházban  (2022)

(2) (1)

dráma

Apple TV+

Egy New Orleans-i kórház intenzív osztályának orvosai és ápolói küzdenek a betegekért a Katrina hurrikán idején, amikor a létesítmény 5 napig áram nélkül marad. több»

Az Apple TV+ jóvoltából érkezik a képernyőkre egy igaz történet New Orleansból. A Katrina hurrikán többnapos áramszünetet okozott az egyik helyi kórházban. Ez a sorozat az orvosok és ápolók előtt tiszteleg, akik mindent megtettek a betegekért és túlélésükért.
#2

63 Csoda  (2021)

(1)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Egy fiatal apáca megszökik a zárdából, hogy elintézzen egy sürgős ügyet, de már nem tér vissza. Egy rendőr nyomozása során olyan nyomokat és felfedezéseket talál, amelyek... több»

Két történetet ismerhetünk meg a filmben. Az elsőben egy szökött apácát követhetünk nyomon, aki eltűnik, és soha nem tér vissza a zárdába. A másodikban pedig egy nyomozót láthatunk, aki próbálja kideríteni, mi történt vele. Egy izgalmas krimi, ami misztikus elemeket is tartalmaz. Az HBO Maxra érkezik a jövő héten.
#1

77 Én vagyok Groot  (2023)

(5)

akció | animáció | fantasy | kaland | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Disney+

Miután a Galaxis őrzői egy féreglyukba kerülnek, Groot, aki éppen kisebb formájában van jelen, több milliárd fényévre kerül barátaitól. Egy bolygóra zuhan, ahol gyorsan... több»

A galaxis őrzőinek legcukibb tagja (bár ez vitatható, biztosan sok mosómedve-rajongó is létezik) landol a Disney+ kínálatában saját sorozatával, amiben egy utazás során nagyon messzire sodródik barátaitól, és egyedül kell helytállnia egy idegen világban. Hozzátennénk, hogy Groot a sorozatban még bébiként látható.