Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (október 3 - 9)

A Magyarországon elérhető streamingszolgáltatók kínálata a következő héten is sok újdonsággal bővül. A soron következő listában összegyűjtöttünk néhányat, amelyekre érdemes egy pillantást vetni az elkövetkező napokban. Mindegyik premier elérhető egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

67 Harrigan úr telefonja  (2022)

(8) (1)

horror

Netflix

Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneket küld Mr. Harrigannek.... több»

A történet egy fiatal fiúról szól, aki Mr. Harrigan halála után is üzeneteket küld neki az okostelefonján. Azonban megdöbbenésére az üzenetekre válasz is érkezik. A Harrigan úr telefonja egy amerikai horrorfilm, amelyet John Lee Hancock írt és rendezett Stephen King azonos című novellája alapján az If it bleeds című gyűjteményből. A film főszereplői Donald Sutherland, Jaeden Martell, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Cyrus Arnold és Carl Zohan.
#4

vígjáték

Apple TV+

Jack továbbra is kedvességgel és boldogsággal igyekszik egy kis változást hozni a világba, némi humorral fűszerezve. több»

Az AppleTV+ eredeti sorozata Jack McBrayer jóvoltából egy gyerekeknek szóló műsor, ami igyekszik bemutatni, hogyan lehet egy kis kedvességgel nagy változásokat okozni a világban. A jövő héten érkezik a második évad a streamingszolgáltató kínálatába.
#3

kaland

Amazon Prime Video

Egy 14 éves lány a középkori Angliában próbál boldogulni, és megpróbálja elkerülni a lehetséges udvarlókat, akiket az apja szánna neki.

A Catherine Called Birdy egy vígjáték, amelyet Lena Dunham írt és rendezett Karen Cushman 1994-es, azonos című regénye alapján. A főszerepben Bella Ramsey játssza a címszereplőt, mellette Andrew Scott, Billie Piper, Joe Alwyn, Dean-Charles Chapman, Ralph Ineson és Russell Brand is felbukkan. A történet egy középkorban élő lányra koncentrál, akit az apja igyekszik férjhez adni, de a lány nem igazán így képzeli el a jövőjét, így próbál minden kérőt visszautasítani.
#2

dráma | horror | thriller

Disney+ | HBO Max

A csapat visszatér Alexandriába, miután elhagyták, hogy élelmet keressenek, ami vészesen fogyott. Viszont megérkezésükkor szembesülnek vele, hogy nem lesz elég, amit találtak.... több»

A több, mint tíz éve futó sorozat, ami megalapozta a császkáló hullák második reneszánszát a vásznon, a vége felé közeledik. Az utolsó évad epikus mennyiségű epizódszámmal indult neki 2022-nek, és egy kisebb szünet után a második adag is megérkezik októberben. A héten a Disney+ jóvoltából nézheted.
#1

63 Szerencse lánya  (2022)

(10) (4)

dráma | misztikus

Netflix

Egy New York-i nőnek, akivel látszólag tökéletes életet él, olyan traumával kell szembenéznie, amely felborítja az életét. több»

A Szerencse lánya egy amerikai krimi-thriller, amelyet Mike Barker rendezett Jessica Knoll forgatókönyvéből, az azonos című regénye alapján. A történet egy fiatal, áloméletet élő nőről szól, akinek szembe kell néznie egy meghatározó traumával. A film főszereplői Mila Kunis, Finn Wittrock, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Jennifer Beals és Connie Britton.