Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Harrigan úr telefonja (2022)

Mr. Harrigan's Phone
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell
Caitlin Shorey
Bennett Saltzman
Kirby Howell-Baptiste
Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell

Videók (1)

 
Emmersson   2022. 10. 18.

legújabb vélemény

0
Síron túli üzenet

Egy jó novellából készült korrekt filmadaptáció. Mint a legtöbb esetben, most is az írott változat jobb, mert részletesebb, kifinomultabb. A film viszont jó szereplőket vonultat fel. Kifejezetten jól játszik a srác (Jaeden Martell), akit a Jacob védelmében c. sorozatból ismerhetünk. (Azt is ajánlom, bár a sorozat vége nagyon más, mint a könyv egyértelmű befejezése!) Donald Sutherlandet jó volt ismét látni. A tisztán horror filmek ideje - szerencsére - leáldozott. Kevesen kíváncsiak csupán vérre és ijesztgetésre, alig történettel. A pszichothrillerek kora van, King mester is így ír mostanság. Itt moralizál, a srác jellemfejlődését mutatja be a gyarló bosszúvágytól a következményekre való ráeszmélésig. Hogyan viselkedik egy ember, ha valamilyen hatalmat kap? Visszaél-e vele, és megbánja-e, ha igen? A Minél véresebb című kötet többi története is elgondolkodtató.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 10. 06.

1
Egy nagy nulla

Semmi feszültség, semmi izgalom, bugyuta történet és béna szereplők. Felesleges volt elkészíteni!

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 13.

0

Egyórás felvezetés után, már éppen kezdett volna érdekessé válni a történet, amikor vége is lett a filmnek.

 
pj19   2022. 10. 08.

0

Szerintem sem igazán horrorfilm, hanem kicsit társadalomkritika, hogy öli meg a technika az emberi kapcsolatokat. Egy példa: nemrég egy vendéglőben a család: apa, anya, gyerek együtt ebédeltek, és mind a telefonját nyomkodták közben. Nem beszéltek eg... több»

 
Dresi   2022. 10. 05.

0

Lehetett volna egy jó horror/thriller, de túlságosan elmerültek abban, hogy bemutassák hogyan változott az emberiség az okostelefonok megjelenése óta.