Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Harrigan úr telefonja (2022)

Mr. Harrigan's Phone
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell
Caitlin Shorey
Bennett Saltzman
Kirby Howell-Baptiste
Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell

Videók (1)

 
Klauka89   2023. 01. 13.

legújabb vélemény

0

Hát ez mi volt? Amúgy köze sincs a horrorhoz. Altatás közben elment limonádéval. Sztori jó lett volna, ki lehetett volna hozni belőle jóval többet is.

 
Emmersson   2022. 10. 18.

1
Síron túli üzenet

Egy jó novellából készült korrekt filmadaptáció. Mint a legtöbb esetben, most is az írott változat jobb, mert részletesebb, kifinomultabb. A film viszont jó szereplőket vonultat fel. Kifejezetten jól játszik a srác (Jaeden Martell), akit a Jacob védelmében c. sorozatból ismerhetünk. (Azt is ajánlom, bár a sorozat vége nagyon más, mint a könyv egyértelmű befejezése!) Donald Sutherlandet jó volt ismét látni. A tisztán horror filmek ideje - szerencsére - leáldozott. Kevesen kíváncsiak csupán vérre és ijesztgetésre, alig történettel. A pszichothrillerek kora van, King mester is így ír mostanság. Itt moralizál, a srác jellemfejlődését mutatja be a gyarló bosszúvágytól a következményekre való ráeszmélésig. Hogyan viselkedik egy ember, ha valamilyen hatalmat kap? Visszaél-e vele, és megbánja-e, ha igen? A Minél véresebb című kötet többi története is elgondolkodtató.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 10. 06.

1
Egy nagy nulla

Semmi feszültség, semmi izgalom, bugyuta történet és béna szereplők. Felesleges volt elkészíteni!

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 13.

0

Egyórás felvezetés után, már éppen kezdett volna érdekessé válni a történet, amikor vége is lett a filmnek.

 
pj19   2022. 10. 08.

0

Szerintem sem igazán horrorfilm, hanem kicsit társadalomkritika, hogy öli meg a technika az emberi kapcsolatokat. Egy példa: nemrég egy vendéglőben a család: apa, anya, gyerek együtt ebédeltek, és mind a telefonját nyomkodták közben. Nem beszéltek eg... több»

 
Dresi   2022. 10. 05.

0

Lehetett volna egy jó horror/thriller, de túlságosan elmerültek abban, hogy bemutassák hogyan változott az emberiség az okostelefonok megjelenése óta.

 

A film Stephen King azonos című, a Minél véresebb című kötetben megjelent kisregénye alapján készült.

(indingo)
 
A Harrigan úr telefonja még ezzel együtt is kellemes élmény, de csak akkor, ha nem hagyjuk, hogy Stephen King neve tévútra vezessen bennünket, és horrort várjunk. Zsigerekig hatoló dráma is fűződik az ő nevéhez – bár ez a novella és film ilyen magasságokig nem fog elérni, lusta, vasárnap délutáni kikapcsolódásnak tökéletes lehet, akár családi körben is. több»