67% 114 szavazat
Harrigan úr telefonja

Harrigan úr telefonja

Mr. Harrigan's Phone
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
6
Cikkek (6)
Fórum
drg0602  

Hol nézheted

Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell
Caitlin Shorey
Bennett Saltzman
Kirby Howell-Baptiste
Jaeden Martell
Jaeden Martell
Donald Sutherland
Jaeden Martell

FILMINFÓ

Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneket küld Mr. Harrigannek. Megdöbbenve tapasztalja, hogy üzeneteire válasz érkezik.

(Artemisia)

Forgatókönyvíró: John Lee Hancock, Stephen King
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.10.05. | Netflix (2022.10.05.)
 
2024.02.25 Juki-onna

legújabb vélemény

Mi hányszor kapnánk elő a mobilunkat, és indítanánk hívást, ha tudnánk, hogy valaki bosszút áll helyettünk az ellenségeinken? (Nem szám szerint gondoltam!)

Két idegen ember, akik keresztezik egymás életútját. Nem tudtam, hogy Stephen King regénye alapján készült a film. Mostanában úgy érzem, hogy egy kicsit fáradtak a történetei, de ez az én véleményem, lehet, hogy csak én nem vagyok elég szemfüles most... Teljes kritika

0
 
Horrornak drámai, drámának kissé horrorisztikus

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A világ változik, ahogyan mi magunk is. Stephen King visszatért a kisregény-műfajhoz, amelyben talán mindig is a legjobban prosperált. E kötet (Minél véresebb, 2021) első darabja volt a Harrigan úr telefonja című, csak mintegy nyolcvan oldalra rúgó... Teljes kritika

1
 
2022.10.18 Emmersson

Síron túli üzenet

Egy jó novellából készült korrekt filmadaptáció. Mint a legtöbb esetben, most is az írott változat jobb, mert részletesebb, kifinomultabb. A film viszont jó szereplőket vonultat fel. Kifejezetten jól játszik a srác (Jaeden Martell), akit a Jacob védelmében c. sorozatból ismerhetünk. (Azt is ajánlom, bár a sorozat vége nagyon más, mint a könyv egyértelmű befejezése!) Donald Sutherlandet jó volt ismét látni. A tisztán horror filmek ideje - szerencsére - leáldozott. Kevesen kíváncsiak csupán vérre és ijesztgetésre, alig történettel. A pszichothrillerek kora van, King mester is így ír mostanság. Itt moralizál, a srác jellemfejlődését mutatja be a gyarló bosszúvágytól a következményekre való ráeszmélésig. Hogyan viselkedik egy ember, ha valamilyen hatalmat kap? Visszaél-e vele, és megbánja-e, ha igen? A Minél véresebb című kötet többi története is elgondolkodtató.

1
 
2023.01.13 Klauka89

Hát ez mi volt? Amúgy köze sincs a horrorhoz. Altatás közben elment limonádéval. Sztori jó lett volna, ki lehetett volna hozni belőle jóval többet is.

1
0
 
2023.08.01 Jocpappa

Ebben a filmben SEMMI nem történik. Egy szokásos üres, semmitmondó, műanyag Netflix-sz*r. A hangulata miatt valamiért végignéztem. Halloweenre való spooky néznivalónak sem nevezném, drámának sem. Egy pozitívuma van összesen: valamilyen csoda folytán nem akartak lenyomni a torkomon Netflix-propagandát.

0
 

A film Stephen King azonos című, a Minél véresebb című kötetben megjelent kisregénye alapján készült.Szerző: indingo

#1
 
Értékelés: 7/10
(2022. 12. 06.)
A Harrigan úr telefonja még ezzel együtt is kellemes élmény, de csak akkor, ha nem hagyjuk, hogy Stephen King neve tévútra vezessen bennünket, és horrort várjunk. Zsigerekig hatoló dráma is fűződik az ő nevéhez – bár ez a novella és film ilyen magasságokig nem fog elérni, lusta, vasárnap délutáni kikapcsolódásnak tökéletes lehet, akár családi körbe... Több