Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
30%

A fordulat (2020)

The Turning
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Galéria (22)

Videók (1)

 
BoBamburg   2022. 04. 25.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Henry James, A csavar fordul egyet című könyvének sokadik feldolgozása. Az IMDb 3.8 miatt féltem tőle, de csak belevágtam. És meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik, amit látok. A film első fele meglepően jó, mind a színészek, mind a hangulat szempont... több»

 
Caravaggio1978   2021. 04. 29.

1
Nagyon jó mozi lett volna...

Maga a történet hatalmasat szólhatott volna, nagyon szép környezet, szuper szereplők, de sajnos, nem is tudom, az a baj, ha írok valamit, akkor elárulok sok mindent. Összegezve a túl nagy katarzist, vagy nem is tudom, hatalmas csattanót tervező rendezők mind a saját gödrükbe esnek bele, és ezzel le is nullázzák a filmet sajnos. A tökéletesen összehozott környezet, szereplők, események a végére teljesen széthullanak, nem tudjuk meg pontosan, mi a szerepe a szereplőknek, kevés az információ sajnos. Ahol forgatták, nagyon szép hely, kíváncsi lennék, pontosan hol van.

 
Andrea387225   2021. 04. 01.

0

Elolvastam a film alapjául szolgáló, Henry James A csavar fordul egyet című regényét, mert miután megnéztem a filmet, kíváncsi lettem a könyvre. A film pszichológiai dráma, ezért nincsenek benne véres jelenetek, de pont ezért érdekes, mert bele kell ... több»

 
Az igényesebb horrorfilm nézők, és főleg az eredeti regény és az 1961-es adaptáció rajongói viszont inkább kerüljék el. több»