Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Gonosz csoda (2021)

The Unholy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
William Sadler
Cricket Brown
Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
Cricket Brown
Diogo Morgado
Jeffrey Dean Morgan
Katie Aselton
Cricket Brown
Katie Aselton
Katie Aselton
Katie Aselton
Jeffrey Dean Morgan

Videók (4)

 
Dóra7.6   2022. 07. 22.

legújabb vélemény

0

Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből, mert szerintem az alapsztori egész jó. A színészek jók voltak, de valóban hiányzott több ijesztő jelenet és fordulat. Egyszer meg lehetett nézni, egynek elment, de tényleg kár érte.

 
Eastern79   2021. 06. 13.

2
Csak akkor nézd meg, ha feltétlen el akarsz pazarolni másfél órát az életedből!

Bár Sam Raimi csak producerként volt jelen a produkcióban, még így is érthetetlen számomra, hogyan adhatta a nevét ehhez a borzalomhoz. Vontatott, kiszámítható, sablonokból építkezne, ha lenne mit építeni. A történet hemzseg a logikai bakiktól, a dialógusok semmitmondók és együgyűek, ráadásul a CGI sem valami patináns. Néztem, vártam, hogy mikor történik valami említésre méltó, aztán egyszer csak vége lett. Hála az égnek.

 
HE7EDIK   2021. 05. 27.

1

Bírom Jeffrey Morgant, de ezt a hulladékot ő sem tudta elvinni a hátán. Sam Raimi talán legrosszabb filmje producerként.

 
indingo   2021. 10. 11.

0

A film legelejétől fogva egyértelmű volt, hogy mi történik. Az ilyen típusú filmeket a váratlan és meglepő fordulatok teszik jóvá. Itt ezek elmaradtak.

 
Lonka   2021. 12. 21.

1

Az a bajom vele, hogy nem igazán volt benne meglepetés. A szereposztása szerintem jó, és voltak a történetben értékelhető jelenetek is.

 
jfruzsi97   2021. 10. 08.

1

Kicsit többet vártam, elég gyengére, unalmasra sikerült. A démonnak többször kellett volna jóval szerepelnie, mert egész jól meg lett csinálva, ami a végén látszik is, a film közben megjelenik néha, és eltűnik, semmi ijesztő nem volt benne.

 
JRD   2022. 05. 19.

0

Átlagos horror. Semmi több. Egy újabb hollywoodi produkció, melynek hiányától nem lenne kevesebb a világ. De ettől még kikapcsolódásra, popcorn és üccsi mellé megteszi. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

A film összbevétele 30 830 440 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 12 519 370 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 054 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film története James Herbert regényének adaptációja.

(csd)
 

A film spanyol címe Ruega por nosotros, amely magyarul az Üdvözlégy imádság "Imádkozzál érettünk" sora.

(csd)
 

A film promója kapcsán Christopher Chacont parapszichológus tanácsait is kikérték, hogy a film története minél hitelesebb legyen.

(csd)
 
Ez még első próbálkozásnak is elég gyenge volt. Sem az atmoszféra, sem a karakterek közötti kapcsolatok, sem a misztikum, sem a boszorkányság, sem a vallási téma nem lett benne rendesen kidolgozva. több»
 
A filmet Sam Raimi nevével próbálják eladni, aki rendezőként már bizonyította, eléggé ért a hátborzongató, csavaros, misztikus történetekhez, de ezen jelzők egyike sem igaz a Gonosz csodára. több»