Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
53%

Gonosz csoda (2021)

The Unholy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
William Sadler
Cricket Brown
Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
Cricket Brown
Diogo Morgado
Jeffrey Dean Morgan
Katie Aselton
Cricket Brown
Katie Aselton
Katie Aselton
Katie Aselton
Jeffrey Dean Morgan

Videók (4)

 
pj19   2021. 06. 22.

legújabb vélemény

0

Gyenge alkotás.Pedig sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Kiszámítható és nagyon sablonos. Szeretem Jeffrey Dean Morgant, de hát ez nem egy Walking Dead szintű produkció. Kár érte, mert sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Csak fanatikusoknak ajánlom.

 
7ETEDIK   2021. 05. 27.

1

Bírom Jeffrey Morgant, de ezt a hulladékot ő sem tudta elvinni a hátán. Sam Raimi talán legrosszabb filmje producerként.

 
Eastern79   2021. 06. 13.

1
Csak akkor nézd meg, ha feltétlen el akarsz pazarolni másfél órát az életedből!

Bár Sam Raimi csak producerként volt jelen a produkcióban, még így is érthetetlen számomra, hogyan adhatta a nevét ehhez a borzalomhoz. Vontatott, kiszámítható, sablonokból építkezne, ha lenne mit építeni. A történet hemzseg a logikai bakiktól, a dialógusok semmitmondók és együgyűek, ráadásul a CGI sem valami patináns. Néztem, vártam, hogy mikor történik valami említésre méltó, aztán egyszer csak vége lett. Hála az égnek.

A film összbevétele 30 830 440 dollár volt (imdb.com). A hazai mozik összesen 3 154 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film története James Herbert regényének adaptációja.

(csd)
 

A film spanyol címe Ruega por nosotros, amely magyarul az Üdvözlégy imádság "Imádkozzál érettünk" sora.

(csd)
 

A film promója kapcsán Christopher Chacont parapszichológus tanácsait is kikérték, hogy a film története minél hitelesebb legyen.

(csd)
 
A filmet Sam Raimi nevével próbálják eladni, aki rendezőként már bizonyította, eléggé ért a hátborzongató, csavaros, misztikus történetekhez, de ezen jelzők egyike sem igaz a Gonosz csodára. több»