Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Gonosz csoda (2021)

The Unholy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
William Sadler
Cricket Brown
Jeffrey Dean Morgan
Cricket Brown
Cricket Brown
Diogo Morgado
Jeffrey Dean Morgan
Katie Aselton
Cricket Brown
Katie Aselton
Katie Aselton
Katie Aselton
Jeffrey Dean Morgan

Videók (4)

 
Szilárd-Leo   2021. 10. 21.

legújabb vélemény

0
Remekmű

Egy igazán rémisztő filmet akartok nézni akkor meg kell nézni. Furcsa a mozikban nem játszották szerintem veri a démonok között filmet is.A filmröl irok most egy kisvárosban téved egy újság író .Azt hiszi képzelödik ,hogy fa beszél hozzá.De késöbb rájön,hogy isten,Mária,vagy a gonosz van a háttérben .Egy fiatal nő süket hirtelen elkezd beszélni.A háttérben a gonosz játéka lessz a mérvadó....De mindenki megkapja méltó büntetését a filmben.Érdemes megnézni a filmet .Drámai része 8xx,misztika és horror része pedig erős 9 .Ősszeségében 8,7x

 
Eastern79   2021. 06. 13.

2
Csak akkor nézd meg, ha feltétlen el akarsz pazarolni másfél órát az életedből!

Bár Sam Raimi csak producerként volt jelen a produkcióban, még így is érthetetlen számomra, hogyan adhatta a nevét ehhez a borzalomhoz. Vontatott, kiszámítható, sablonokból építkezne, ha lenne mit építeni. A történet hemzseg a logikai bakiktól, a dialógusok semmitmondók és együgyűek, ráadásul a CGI sem valami patináns. Néztem, vártam, hogy mikor történik valami említésre méltó, aztán egyszer csak vége lett. Hála az égnek.

 
7ETEDIK   2021. 05. 27.

1

Bírom Jeffrey Morgant, de ezt a hulladékot ő sem tudta elvinni a hátán. Sam Raimi talán legrosszabb filmje producerként.

 
GabrielSloane   2021. 10. 08.

1
Nincs itt semmi csoda

Volt bennem némi halvány remény, amikor nekiálltam megnézni eme filmet, azt hittem, hogy kellemes kis esti borzongásban lesz részem, de sajnos ismét csalódás ért, nem kaptam semmit, csupán egy kliséktől hemzsegő, félelmetesnek egyáltalán nem mondható... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2021. 10. 08.

1

Kicsit többet vártam, elég gyengére, unalmasra sikerült. A démonnak többször kellett volna jóval szerepelnie, mert egész jól meg lett csinálva, ami a végén látszik is, a film közben megjelenik néha, és eltűnik, semmi ijesztő nem volt benne.

 
indingo   2021. 10. 11.

0

A film legelejétől fogva egyértelmű volt, hogy mi történik. Az ilyen típusú filmeket a váratlan és meglepő fordulatok teszik jóvá. Itt ezek elmaradtak.

 
drg0602   2021. 09. 26.

0
Pedig az előzetes alapján...

Enyhe kifejezés, hogy gyenge alkotás. Pedig az alaptörténet nem olyan rossz. A kivitelezés, az sikerült nagy gyengére. Unalmas, vontatott, harmatgyenge próbálkozás. Részemről az említett film nézhetetlen. :( Pedig az előzetes alapján többet vártam a filmtől.

A film összbevétele 30 830 440 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 12 501 990 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 032 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film története James Herbert regényének adaptációja.

(csd)
 

A film spanyol címe Ruega por nosotros, amely magyarul az Üdvözlégy imádság "Imádkozzál érettünk" sora.

(csd)
 

A film promója kapcsán Christopher Chacont parapszichológus tanácsait is kikérték, hogy a film története minél hitelesebb legyen.

(csd)
 
A filmet Sam Raimi nevével próbálják eladni, aki rendezőként már bizonyította, eléggé ért a hátborzongató, csavaros, misztikus történetekhez, de ezen jelzők egyike sem igaz a Gonosz csodára. több»