Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (október 31-november 6)

Ahány streamingszolgáltató, annyiféle premier várható a következő héten is. Ebben a listában összegyűjtöttük azokat az érkező sorozatokat és filmeket a Netflixről, HBO Max-ról, Apple TV+-ról, Disney+-ról és az Amazon Prime Videóról, amelyek megérdemlik a figyelmet az elkövetkező napokban. Minden premier elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

akció | kaland | krimi

Netflix

Miután megmentették Gothamet, a Titánok útra keltek, hogy visszatérjenek San Franciscóba. De miután megállnak Metropolisban, egy természetfeletti szekta célkeresztjében találják... több»

Az HBO Max saját gyártású sorozata a Titánok új évaddal tér vissza. Az indulásakor főleg szereposztásával nagy port kavaró produkció immár negyedik folytatása arra enged következtetni, hogy mégis vannak nézők, akik támogatják a sorozatot és a karaktereket. Hőseink ezúttal Metropolisba utaznak, ahol egy titokzatos szektával kell szembeszállniuk.
#4

dokumentum

A Marvel stúdió Betekintés című sorozatának következő részében az Amazon: Ügyvéd című sorozat kulisszái mögé pillanthatunk. Megtudhatjuk, hogyan készültök bizonyos... több»

A Marvel Studios: Betekintés című sorozata új résszel jelentkezik, és a már megszokott forgatókönyv alapján részletes információkat szolgáltat a nézők számára a kulisszák mögül. Ez alkalommal az Amazon: Ügyvéd című sorozat kerül az epizód középpontjába.
#3

80 A rendőröm  (2022)

(2) (1)

dráma | romantikus

HBO Max | Amazon Prime Video | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Patrick érkezése Marion és Tom otthonába 40 évvel ezelőtt eltemetett sebeket tép fel. több»

A film amerikai romantikus dráma, amely Bethan Roberts azonos című 2012-es regénye alapján készült, Michael Grandage rendezésében. A film főszereplői Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson és Rupert Everett. A film az 1950-es évek Brightonjában játszódik, ahol egy meleg rendőr, Tom Burgess feleségül veszi Marion Taylor tanárnőt, miközben titokban egy párt alkot Patrick Hazlewood múzeumi kurátorral. A közös titkuk azzal fenyeget, hogy mindnyájukat tönkreteszi.
#2

71 Enola Holmes 2  (2022)

(13)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Netflix

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»

Millie Bobby Brown és Henry Cavill visszatérnek, hogy az Enola Holmes folytatásában is elkápráztassák a nézőket. A filmben Enola magánnyomozóként dolgozik, és egy eltűnt lány ügyét szeretné felgöngyölíteni. Viszont minél mélyebbre ássa magát, annál nyilvánvalóbbá válik egy rejtélyes összeesküvés, aminek a lebuktatásához szüksége lesz barátaira és magára Sherlockra is.
#1

64 A kiút  (2022)

(4)

dráma

Apple TV+

A film története egy katonát követ, aki agysérülést szenved Afganisztánban, majd hazatérése után megpróbálja egyenesbe rakni az életét. több»

A kiút egy 2022-es amerikai pszichológiai dráma, amelyet Lila Neugebauer rendezett Elizabeth Sanders, Luke Goebel és Ottessa Moshfegh forgatókönyvéből. A főszerepekben Jennifer Lawrence és Brian Tyree Henry látható. A történet Lynsey (Lawrence), egy katona történetét követi nyomon, aki Afganisztánban bevetés közben agysérülést szenved, és küszködik az otthoni élethez való alkalmazkodással.