Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (július 17-23.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a kánikula hevében sem hagynak minket magunkra, listánkban összegyüjtöttük a legizgalmasabb premiereket, amelykre a következő héten számíthatunk. A listában szereplő filmek és sorozatok nem a teljes kínálatot reprezentálják, minden egyéb újdonságot megtaláltok itt. Minden új tartalom egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

27 A szörny  (2022)

(4)

horror | sci-fi | thriller

Telekom TVGO

Egy gyerek egy furcsa tojással tér haza, de ekkor még tudja, hogy az egy szörnytől származik, amely a Mekong folyóban lakozik, és amely hamarosan felbukkan a városban, és órási... több»

Amikor egy titokzatos szörnyeteg bukkan fel a Mekong folyóból, a thaiföldi Bueng Kan északi tartományt hirtelen elzárják a külvilágtól. A tisztviselőknek, tudósoknak és a helyi lakosoknak mozgósítaniuk kell erejüket, hogy megállítsák a tomboló Kaiju-t, mielőtt túl késő lenne, és az egész város elpusztulna.De ez a szörny talán mégsincs egyedül...
#5

76 Nayola  (2023)

(1)

animáció | dráma | fantasy

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Angola. Nők három generációja egy huszonöt évig tartó polgárháborúban: Lelena (a nagymama), Nayola (a lány) és Yara (az unoka). A múlt és a jelen összefonódik. Nayola a... több»

Angola. Nők három generációja egy 25 évig tartó polgárháborúban: Lelena (a nagymama), Nayola (a lány) és Yara (az unoka). A múlt és a jelen összefonódik. Nayola a háború tetőpontján eltűnt férje keresésére indul. Évtizedekkel később az országban végre béke van, de Nayola nem tért vissza. Yara lázadó tinédzser és rap-énekesnő lett. Lelena megpróbálja megfékezni őt, mert fél, hogy a rendőrség letartóztatja. Egy éjszaka egy maszkos betörő behatol a házukba, egy machetével felfegyverkezve. Egy olyan találkozás, amilyet elképzelni sem tudtak volna...
#4

dokumentum

Disney+

Dr. Bryanna Fox pszichológiai kriminológus és az FBI volt különleges ügynöke, aki végzős diákjavak elítélt gyilkosokat tanulmányoz: értékelik személyiségjegyeiket és... több»


Szereplők: Robert Fratta, Bryanna Fox
A sorozatban nyomon követhetjük Dr. Bryanna Fox és csapata munkáját, akik különféle gyilkosok elméjében keresnek megoldásokat arra, mi okozhatta, hogy a közönség által megismert életútjukat járták be. Megismerhetjük többek között a gyilkos nővérke, Will Davis történetét, egy volt rendőrt, aki bérgyilkost bérelt felesége meggyilkolására, illetve egy volt szexmunkást, aki egy sor rablást és gyilkosságot követett el.
#3

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

Stephen Curry törtenete, aki a kosárlabda egyik legbefolyásosabb és legváratlanabb tehetsége lett. Megtudhatjuk, hogyan emelkedett a csúcsra, miután először egy elfeledett iskolai... több»

Rendező: Peter Nicks
Szereplők: Stephen Curry
Stephen Curry kosárlabdázóról készült sportdokumentumfilm, amit Peter Nicks rendezett, és a 2023-as Sundance Filmfesztiválon mutatták be. A film Stephen Curry kosárlabda-sztár karrierjét követi végig onnan, hogy az iskolában elkezdett tündökölni, majd az NBA bajnokságon is szerepelt, ahol elnyerte a legértékesebb játékosnak járó díjat.
#2

40 Tyrone klónja  (2023)

(3) (1)

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»

A film egy sci-fi vígjáték, amelyet Juel Taylor rendezett játékfilmes rendezői debütálásában, Taylor és Tony Rettenmaier forgatókönyvéből. A film főszereplői John Boyega, Teyonah Parris és Jamie Foxx (aki egyben a producer is), mint egy valószínűtlen trió, akik egy kormányzati klónozási összeesküvést lepleznek le. David Alan Grier és Kiefer Sutherland is feltűnik mellékszerepekben.
#1

65 Azt mondta  (2022)

(4) (8)

dráma | történelmi

SkyShowtime | Telekom TVGO

A New York Times riporterei, Megan Twohey és Jodi Kantor egy generáció egyik legfontosabb történetét tárják elénk - egy olyan történetet, amely segített elindítani a #MeToo... több»

A film egy életrajzi dráma, amelyet Maria Schrader rendezett és Rebecca Lenkiewicz írt, Jodi Kantor és Megan Twohey riporterek 2019-es, azonos című könyve alapján. A film főszereplői Carey Mulligan és Zoe Kazan, mint Twohey, illetve Kantor, és a New York Times nyomozását követi nyomon, amely leleplezte Harvey Weinstein visszaéléseit és nőkkel szembeni szexuális zaklatási ügyeit. Patricia Clarkson, Andre Braugher, Jennifer Ehle és Samantha Morton is szerepelnek a filmben, Ashley Judd pedig saját magát alakítja.