Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (november 6-12)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók most is igyekeznek majd, hogy elhozzák számunkra a legizgalmasabb heti premiereket. A Telekom TV GO, Amazon Prime Video, Netflix, HBO Max, Disney+ és Apple TV+ kínálata tovább bővül produkciókkal, amelyek magukba foglalják szerett sorozataink új évadait, eddig nem látott filmeket és olyan kasszasikereket, amelyeket eddig csak mozikban nézhettünk meg. Listánkban a legkiemeltebb tartalmakkal foglalkozunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Az újdonságokat egy kattintással elérhetitek majd weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

családi | dráma | vígjáték

Disney+

A télapócsalád visszatér az Északi-sarkra, ahol Scott folytatja a Mikulás szerepét, miután a nyugdíjazási terveit meghiúsította, hogy nem talált méltó utódot az első... több»

A sikeres Télapu-széria a tavalyi év folyamán egy új sorozattal is bővült, ami megérte második évadát, amelyet a Disney+ jóvoltából élvezhetünk. A történet ott folytatódik, ahol az első évad befejeződött - Scott újra elvállalta a Télapó szerepét, hiszen egyelőre nincs más, aki folytatná a családi hagyományt. Most a legfiatalabb gyermeke, Cal felé fordítja figyelmét, akiből talán méltó utód válhatna.
#5

dráma | sci-fi

Apple TV+

A 3. évad óta eltelt nyolc év alatt a Boldog Völgy az új évezredbe lépve gyorsan kiterjesztette lábnyomát a Marson azáltal, hogy korábbi ellenségeit partnerekké változtatta.... több»

Az alternatív jövőben játszódó sorozat elérkezett negyedik évadához, amiben a tét még magasabb és a feszültség szinte kézzel fogható. A Föld és a marsi kolóniák elkezdik a nyersanyagokban gazdag aszteroidák bányászatát, viszont a különféle konfliktusok miatt a nemzetközi bázis lakói között izzik a levegő.
#4

kaland

Amazon Prime Video

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox
Az Amazon Prime Video legújabb sorozata egy vetélkedő, amiben a résztvevők egymillió dollárért versenyeznek. A kihívások sem hétköznapiak - a James Bond filmek készítői eszelték ki a feladatokat, amelyek a titkosügynök kalandjait hivatottak felidézni. A résztvevőknek pedig ezeket kell leküzdeniük ha az álomnyereménnyel szeretnének hazatérni. A műsor házigazdája Brian Cox.
#3

vígjáték | zenés

HBO Max

A Rap Sh!t két elhidegült középiskolai barátnő, Shawna (Aida Osman) és Mia (KaMillion) története, akik újra összeállnak, hogy rap-csoportot alapítsanak. A hírnév felé vezető... több»

A sorozat második évadában tovább követhetjük a két főszereplő, Shawna és Mia kalandjait, illetve megtudhatjuk, hogyan bírja barátságuk az egyre növekvő viszontagságokat és hogyan döntenek a siker felé vezető úton: megtartják integritásukat, vagy behódolnak a zeneiparnak?
#2

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

A gyilkos egy neo-noir pszichológiai krimi, amelyet David Fincher rendezett Andrew Kevin Walker forgatókönyvéből. A film Alexis "Matz" Nolent és Luc Jacamon azonos című francia képregénysorozat alapján készült, a főszerepet Michael Fassbender játssza, mellékszerepekben Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte és Tilda Swinton látható. A cselekmény egy bérgyilkost követ nyomon, aki egy balul sikerült merénylet után nemzetközi hajtóvadászatba keveredik.
#1

72 A védelmező 3  (2023)

(32) (2)

akció | krimi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»

A védelmező 3 egy akció-thriller, amelyet Antoine Fuqua rendezett. A film a trilógia utolsó része, amely nagyvonalakban az azonos című televíziós sorozaton alapul. A film főszereplője Denzel Washington, aki ismét a nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos és DIA-tiszt Robert McCallt alakítja, a mellékszerepekben pedig Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea, David Denman, Gaia Scodellaro és Remo Girone látható. A filmben McCall felfedezi, hogy új barátai egy dél-olaszországi kisvárosban veszélybe kerültek a Camorra tagjai miatt. Hősünk felkerekedik, hogy megmentse őket.