Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (október 2-8)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is gondoskodnak a szórakoztatásunkról. Ha sikersorozatok folytatásáról, vadonatúj filmekről és merész új produkciókról van szó, számíthatunk rájuk a napokban is. Listánkban kiválogattuk a Netflix, Skyshowtime, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video és a Telekom TV GO legizgalmasabb premierjeit, de az újdonságok száma nem itt ér véget - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonságot elérhettek a weboldalunkról is egy kattintással, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

83 Loki - 2. évad  (2023)

(2)

akció | fantasy | kaland

Disney+

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»

A Loki című amerikai televíziós sorozat második évadában, amely a Marvel Comics azonos nevű karakterére épül, Loki M. Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az Idővariációs Hatóság (TVA) többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja Sylvie-t, Ravonna Renslayert és Miss Minutest.
#5

akció | életrajzi | kaland

HBO Max

Miután a látszólag bájosnak tűnő úri életet felcserélte egy kalózéra, Stede Bonnet a Revenge nevű kalózhajó kapitánya lett. A potenciálisan lázadó legénység tiszteletét... több»

Az eddig elérhető információk szerint a sorozat második évada egy egészen más irányba mutat, mint amit megszokhattunk. A történet erősen összpontosít majd Stede Bonnet és Feketeszakáll megromlott románcára, ugyanakkor azt is megmutatja, hogy a szerelem még egyértelműen ott van köztük.
#4

horror | vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor a hírhedt „Sweet Sixteen Killer” 35 évvel az első gyilkosságsorozata után visszatér, hogy újabb áldozatot követeljen, a 17 éves Jamie véletlenül visszautazik az... több»

A Totally Killer egy horrorkomédia, amelyet Nahnatchka Khan rendezett David Matalon, Sasha Perl-Raver és Jen D'Angelo forgatókönyvéből, valamint Matalon és Perl-Raver történetéből. A főszerepekben Kiernan Shipka, Olivia Holt, Julie Bowen és Randall Park látható.  A történet szerint, miután Jamie édesanyjának barátait Halloween napján meggyilkolja a Sweet Sixteen Killer, a lány visszautazik az időben 1987-be, ahol anyjával összeáll, hogy megállítsák a leendő gyilkost, és visszatérjen a saját idősíkjába, mielőtt örökre a múlt csapdájába esne.
#3

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

Assane a második évad befejezése után bujkálásra kényszerül, de nem képes elviselni a szenvedést, amit feleségének és fiának okozott tetteivel. Egy őrült tervre vállalkozik - visszatér Párizsba és megpróbálja rávenni a szeretteit, kezdjenek egy új életet valahol máshol.
#2

valóságshow

SkyShowtime

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»

A The Family Stallone egy amerikai valóságshow, amelyet az MTV Entertainment Studios és a Bunim/Murray Productions gyárt. A sorozat Sylvester Stallone, felesége, Jennifer Flavin és lányaik, Sophia, Sistine és Scarlet magánéletét mutatja be.
#1

59 Kék Bogár  (2023)

(12) (3)

akció | kaland | sci-fi

HBO Max | Telekom TVGO

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»

A Kék Bogár egy szuperhősfilm, amely Jaime Reyes / Blue Beetle DC karakterén alapul. A DC Studios és a The Safran Company által gyártott és a Warner Bros. Pictures által forgalmazott film a DC Extended Universe (DCEU) 14. filmje, rendezője Ángel Manuel Soto, forgatókönyvírója Gareth Dunnet-Alcocer, főszereplői Xolo Maridueña, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon és George Lopez. A történet szerint egy idegen szkarabeusz Jaime Reyest választja gazdatestül, és a fiatal srácot rendkívüli képességekkel rendelkező páncéllal ruházza fel, ami örökre megváltoztatja a sorsát, és ő lesz a Blue Beetle néven ismert szuperhős.