Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (június 19-25.)

A hazánkban is elérhető streamingszolgáltatók temérdek újdonsággal bombáznak majd minket a következő héten is. Listánkban igyekeztünk kiemelni az egyes platformokra érkező legizgalmasabb filmeket és sorozatokat, azonban ez korántsem teljes - az érkező produkciók komplett listáját itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Raquelt és Ares kapcsolatuk és egyéni életük következő fejezetében kihívásokkal néznek szembe. több»

A Az ablakomon át című film folytatásában tovább követhetjük fiatal szerelmeseink történetét. Ares és Raquel immár távkapcsolatban élnek, ami önmagában is kihívást jelent. Azonban amikor nyáron újra találkoznak, rájönnek, hogy a külön töltött idő megválltoztatta őket és azt is, mit várnak kapcsolatuktól.
#6

68 Pearl  (2022)

(10) (8)

horror

Telekom TVGO

Pearl eredettörténete, amely bemutatja, miként vált azzá, akit az X című filmben megismerhettünk.

A Pearl egy slasherfilm, amelyet Ti West rendezett,és Mia Goth-szal közösen írt - aki másodszor játssza el a karakter szerepét. A filmben feltűnik továbbá David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland és Emma Jenkins-Purro. Az X (2022) előzményfilmje a gyilkos lány eredettörténetét mutatja be, akit a filmsztárrá válás iránti szenvedélyes vágya oda kergetett, hogy 1918-ban családja texasi tanyáján erőszakos bűncselekményeket kövessen el.
#5

dráma | fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

A 13 láb magas Cootie megszökik otthonról, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait; barátságokat köt, szerelmet talál, átvészeli a kínos helyzeteket,... több»

Az I'm a Virgo egy abszurd vígjátéksorozat, amelyet Boots Riley készített, és amelynek főszereplője Jharrel Jerome.  Cootie egy 13 láb magas, 19 éves fekete férfi, akit Lafrancine nénikéje és Martisse bácsikája nevelt fel a kaliforniai Oaklandben. A külvilágtól elzárva él, egészen addig, amíg véletlenül felfedezi őt egy csapat tizenéves politikai aktivista.
#4

dráma | sportfilm

Apple TV+

A sorozat az NBA-sztár Kevin Durant életéből merít ihletet, és azt mutatja be, milyen megpróbáltatásokkal kell szembenéznie annak, aki az ifjúsági kosárlabda világában a profi... több»

A Swagger 2. évadában a felnőttkor küszöbén álló fiatal férfiak egy csoportját ismerhetjük meg. Jace, Phil, Nick, Musa, Drew és Royale a középiskola utolsó évébe lépnek, készen arra, hogy szembenézzenek az előttük álló kihívásokkal.
#3

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Robert Downey Jr. és egy szakértői csapat azon dolgozik, hogy hat klasszikus autót restauráljanak Robert saját gyűjteményéből, miközben megpróbálják környezetbarátabbá tenni... több»


Szereplők: Robert Downey Jr.
Zseni, milliárdos, playboy, filantróp - és most már autószerelő is. Legalábbis Robert Downey Jr. így jellemzi magát a Max új műsorának trailerében. Az 58 éves színész a legjobb Tony Stark imitációját veszi elő, amikor klasszikus amerikai autók restaurálásával és felélesztésével foglalkozik utazásai során.
#2

67 Warszawianka  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

A drámasorozat a 40 éves playboy, Franek Czułkowski (más néven „Czuły”) tragikomikus kalandjait követi nyomon. Czuły egy mélyen összetett karakter: egy tehetséges író, aki... több»

Egy negyvenéves playboy, mindenki kedvence és városi legenda tragikomikus kalandjai, aki folyamatosan küzd a valósággal, miközben megpróbálja megérteni saját létezésének értelmét a modern világban.
#1

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A Titkos invázió egy minisorozat, amelyet Kyle Bradstreet készített a Disney+ streamingszolgáltató számára a Marvel Comics azonos című története alapján. A Marvel Studios által gyártott Marvel Cinematic Universe (MCU) kilencedik sorozata, amely a franchise filmjeivel egy univerzumban játszódik. Nick Furyt és szövetségeseit követhetjük nyomon, akik megpróbálják meghiúsítani a Skrullok invázióját a Földön. Bradstreet a vezető író, Ali Selim pedig a rendező.