A 47 éves Oscar-díjas színész, Leonardo DiCaprio és a 25 éves modell, Camila Morrone (galériánkban) és színésznő négy év után szakított, írja a People.

A pár szigorúan óvta a magánéletét a kapcsolatban, miután 2018 januárjában együtt látták őket a kolumbiai Aspenben, és hivatalosan a 2020-as Oscar-gálán debütáltak párként.

Legutóbb a július 4-i hétvégén látták őket együtt a kaliforniai Malibuban. A nyár elején Leo egy jachton nyaralt Európában, míg Camilát nemrég édesanyjával látták nyaralni St. Tropezben.

Néhány évvel ezelőtt a sokat emlegetett korkülönbségükkel foglalkozott: "Hollywoodban - és a világtörténelemben - nagyon sok olyan kapcsolat van, ahol az emberek között nagy a korkülönbség. Én csak azt gondolom, hogy mindenkinek azzal kellene randiznia, akivel akar" - mondta akkor a modell-színésznő.

Bár Morrone karrierjében még nem történt meg a nagy áttörés, az alábbiakban röviden bemutatjuk azokat a produkciókat, melyekkel megalapozta színészi karrierjét.

#4

61 Lány a völgyből  (2020)

(2) (1)

musical | romantikus | vígjáték

HBO Max

A jómódú családból származó Julie szinte minden idejét a barátaival tölti, bevásárolgat és terveket sző a jövő évi szalagavatóra, Egy házibuliban megismerkedik Randyvel, a... több»

Az HBO Maxon nézhető film egy a 80-as rock’n’roll korszakában játszódik, melyben Morrone egy kisebb mellékszerepben láthattuk Ruby szerepében.  
#3

dráma

Mickey Peck fiatal kora ellenére megpróbálja egyedül vezetni a háztartást, és gondoskodni függőségével küszködő apjáról. több»

Morrone ezúttal egy drámai szerepben mutatta meg tehetségét. Ő alakította Mickey Pecket, aki együtt él özvegy, ópiátfüggő édesapjával, miközben arról álmodik, hogy egyetemre megy. Egy ponton dönteni kell, hogy a családi kötelezettségeket vállalja az egyre elviselhetetlenebb férfi mellett, vagy a saját útját járja.
#2

72 Bosszúvágy  (2018)

(30) (11)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Dr. Paul Kersey, chicagói orvos számára az erőszak eddig egy távoli jelenségnek tűnt, az élet úgy hozta, sosem kellett szembe néznie vele. Mindez megváltozik azonban, amikor... több»

Talán kevesen tudják, a kultikus film Bruce Willisszel forgatott remake-jében is mellékszerepben láthattuk Camila Morrone-t Jordan Kersey szerepében.
#1

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Jessie és Angale két jó barátnő. Mind a ketten kibuktak a gimiből, de ennek ellenére igyekeznek valahogy talpon maradni az életben. Egy hétre leugranak lazítani a tengerhez, de... több»

A vígjáték 2 fiatal nőről szól, akiknek kirabolják az otthonát, képtelenek fizetni az albérletüket, ráadásul még ki is akarják rúgni őket a munkahelyükről.