Szédületesen jó lesz DiCaprio új filmje, itt az első feliratos előzetesA kép forrása: Intercom

Befutott Leonardo DiCaprio legújabb filmjének, a Visszatérő (The Revenant) előzetese. A rendezői székben a Birdman Oscar-díjas direktora, Alejandro González Iñárritu!

Megérkezett A Visszatérő első magyar feliratos előzetese, mely továbbra is szédületesen jól néz ki! Nem kétséges, hogy Leonardo DiCaprio és  Alejandro González Iñárritu ismét bejelentkezik az Oscar-díjért folyó harcban. A közel két és fél perces trailer rendkívül erős atmoszférát és szorongató, de lebilincselő drámát ígér.

Amit a film történetét illeti, Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás (Tom Hardy) pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

A Birdman Oscar-díjas rendezőjének filmjében DiCaprión kívül olyan színészeket láthatunk, mint Tom Hardy, Domhall Gleeson vagy Will Poultner. A visszatérő 2016. január 2-án debütál a mozikban, a magyar premier szintén a jövő év elején esedékes az Intercom forgalmazásában.

Ha még többre vagytok kíváncsian a filmről, A Visszatérő adatlajpán számos infóval várunk benneteket.

(forrás: Origo Filmklub)