Szellemirtók: 2 új film készül, de csak az egyik a folytatás

A Szellemirtók: Az örökség sikere után talán csak idő kérdése volt, hogy a Sony Pictures mikor jelenti be a folytatást, azonban a stúdiónál nem érték be ennyivel.

Jason Reitman és Gil Kenan az 1984-es Szellemirtók megjelenésének évfordulója alkalmából jelentették be, hogy elkészítik a folytatást, és ahogy arra a lezárásban már történt utalás, a történet visszatér New Yorkba. Persze a teljes szinopszis egyelőre nem ismert.

A Sony háza táján belül viszont további bejelentésre került sor, miszerint Jennifer Kluska és Chris Prynoski egy animációs filmen is dolgozik, amely a filmes franchise-tól teljesen független sztorit kap.

A tavaly novemberben mozikba került Szellemirtók a 75 millió dolláros költségvetéssel szemben közel 200 millió dollárt hozott a konyhára, így nagy valószínűséggel a Sony a Pókember mellett egy újabb franchise kiépítésére fókuszál majd a következő években.

akció | dráma | fantasy | vígjáték

Azt követően, hogy négy hős Manhettenben ádáz küzdelem során elűzte a világunkból a szellemeket, a túlvilági lények mintha örökre eltűntek volna a Föld színéről? Az új... több»