Fagyos és hátborzongató hangulattal tér vissza a Szellemirtók-franchise, befutott a Szellemirtók – A borzongás birodalma magyar előzetese.

A Gil Kenan rendezésében készült produkció egyúttal viszont visszatér a régi ismerős helyszínre, amely a New Yorkban található Szellemirtók bázisán játszódik majd. Ennél viszont jóval többről van szó, hiszen ezúttal a régi és az új csapat együtt veszi fel a harcot egy eddig ismeretlen, démoni erővel szemben.

Ahogy az előzetesben is elhangzik, ez a természetfeletti entitás minden élő dolgot megfagyaszt, ettől pedig igazán hátborzongató hangulatot kap az új Szellemirtók-film. 

A borzongás birodalma 2024 márciusában érkezik a hazai mozikban, a film főszerepeiben Bill Murray, Paul Rudd, Dan Aykroyd, Finn Wolfhard, Annie Potts, Kumail Nanjiani, Mckenna Grace és Carrie Coon lesznek láthatók. Csekkoljátok az előzetest lentebb!

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az... több»