Bruce Willis szinte teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, egészségi állapotáról ugyanakkor rendszeresen tájékoztatást ad családja.

Az afázia után a színésznél hónapokkal ezelőtt frontotemporális demenciát diagnosztizáltak, így nem is kérdés, hogy a rajongók továbbra is aggódnak az állapota felől. Legújabban lánya, Tallulah beszélt arról, miként is telnek a mindennapok.

“Manapság apukámat biztosra vehetően megtaláljuk a ház első emeletén, valahol a konyha-étkező-nappali nagy, nyitott terében, vagy az irodájában. Szerencsére a demencia nem befolyásolta a mozgékonyságát” - nyilatkozta Tallulah a Vogue magazinnak.

“Az az iroda mindig is egyfajta ablak volt arra, hogy mi érdekli leginkább az adott pillanatban. Nemrég találtam ott egy papírfecnit, amire csak annyit írt, hogy 'Michael Jordan’, de bárcsak tudnám, hogy mire gondolhatott. A szoba tele van az általa gyűjtött apróságokkal: régi játékautókkal, érmékkel, kövekkel, sárgarézből készült tárgyakkal. Szereti az olyan dolgokat, amiket nehéznek érez a kezében, amiket forgathat az ujjai között. És mindig szól a zene” - tette hozzá Bruce Willis lánya, aki egy friss közös fotót is posztolt az Instagramon, amelyet fenti galériánkban tudtok megtekinteni.