Szex és New York-botrány: A sorozat sztárjai is megszólaltak a nemi erőszakkal vádolt Chris Noth ügyében

Néhány nappal ezelőtt robbant ki a botrány, hogy többszörös nemi erőszakkal vádolták meg a Szex és New Yorkban Mr. Biget alakító Chris Noth-ot.

A hír azóta bejárta a médiát, amellyel kapcsolatban ezúttal a Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megszólalt. Mindhárom színésznő egy közös közleményben reagált a vádakra, amelyet a közösségi platformokon is megosztottak.

“Mélységesen szomorúan érintenek minket a Chris North ellen felhozott vádak. Szeretnénk támogatásunkat kifejezni azok felé, akik megosztották fájdalmas tapasztalataikat. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lehetett, és elismeréssel adózunk nekik ezért" - olvasható a közleményben.

A Szex és New York színészét három nő vádolja szexuális zaklatással, köztük Zoe Lister-Jones színésznő és rendező, aki “szexuális ragadozónak” nevezte North-ot.  Lister-Jones elmondta, hogy North korábban már a Gyilkos utcák című sorozat forgatásán is gyakran vállalhatatlanul viselkedett.

Nem sokkal a vádak felmerülése után a színészt több produkciótól is menesztették, illetve az őt képviselő ügynökség is megvált tőle.