Szexis táncolós videóval ünnepli Halle Berry az új Netflix-filmjének sikerét (videó) A kép forrása: AMPAS / ABC

A napokban debütált a Netflix műsorkínálatában Halle Berry első nagyjátékfilmes rendezése, a Megsebezve.

Az Oscar-díjas színésznőnek alighanem sikerült is bebizonyítania, hogy a kamera túloldalán is megállja a helyét, a Megsebezve ugyanis már a megjelenést követő első öt napban 47,7 millió órányi megtekintésnél járt, ráadásul a sport dráma kategória második legnézettebb produkciójává lépett elő a Netflix műsorkínálatában.

A streamingszolgáltató közel 20 millió dollárért szerezte meg a Megsebezve forgalmazási jogait, amely persze nagyon rövid időn belül kifizetődővé is vált. Ezt a sikert egyébként maga Berry is megünnepelte egy videóval, amelyet az Instagramon tett közzé.

A színésznő a bejátszásban egy rövid, ámde nagyon szexi táncot lejt a követői számára, amelyet 450 ezren kedveltek is. Berry ugyanakkor rendkívül mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, következő filmjei, a Moonfall és a The Mothership 2022-ben debütálnak majd.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés

71 Megsebezve  (2020)

dráma | sportfilm

Az egykor MMA bajnok Jackie csupán egyszer szenvedett el vereséget, de ez mégis elég volt ahhoz, hogy úgy érezze, megszégyenülten kell visszavonulnia. Az élete azonban megváltozik,... több»