‘Szexuális kínzás p*rnó’: Óriási a felhajtás az új HBO sorozat körül

Az idol című HBO-sorozat a hírek szerint az Eufória sötétebb és felkavaróbb változata lesz. Miután Sam Levinson rendezőként csatlakozott a projekthez, és állítólag sokkal erőszakosabbá tette azt.

A Rolling Stone szerdán megjelent cikkében a projekthez közel állónak mondott 13 névtelen forrás közül sokan leírták, hogy a rendező forgatókönyvei felkavaró szexuális és fizikailag erőszakos jeleneteket tartalmaznak The Weeknd és Lily-Rose Melody Depp (galériánkban) között.

A sorozat főszereplője a Depp által alakított Jocelyn nevű popsztár, aki találkozik egy éjszakai klubtulajdonossal, Tedrosszal (The Weeknd), aki titokban történetesen egy szektát vezet.

Az egyik példában Levinson állítólag egy olyan jelenetet javasolt, amelyben Jocelynnek el kellett volna elhelyeznie tojást a vaginájában. Ha elejti, Tedros állítólag megtagadta volna a "megerőszakolását", amiért a karakter könyörgött neki a karrierje érdekében, mivel úgy tapasztalta, hogy az erőszak hatására jobb zenét tudott készíteni.

Egy forrás azt mondta a Rockbible-nek, hogy az állítólagos jelenetet sosem vették fel, mert nem tudták megtalálni a módját, hogy úgy tűnjön valóságosnak, hogy Depp fizikailag ne helyezze fel a tojást.

"Olyan volt, mint egy szexuális kínzási pornó" - mondta egy forrás a Rolling Stone-nak.

Depp ugyanakkor a The Postnak adott nyilatkozatában Levinsont a legjobb rendezőnek nevezte, akivel valaha dolgozott.

"Soha nem éreztem, hogy ennyire támogattak és tiszteltek volna a kreatív térben, a hozzájárulásomat és a véleményemet ennyire értékelték volna. A Sammel való munka minden szempontból igazi együttműködés - nem csak az számít neki mindennél jobban, hogy a színészei mit gondolnak a munkáról, hanem az is, hogy mi hogyan érezzük magunkat" - folytatta Depp. "Olyan embereket alkalmaz, akiknek a munkáját nagyra tartja, és mindig olyan környezetet teremtett, amelyben úgy éreztem, hogy látnak, meghallgatnak és megbecsülnek" - mondta.

The Weeknd úgy reagált a vádakra, hogy az Instagramra posztolt egy jelenetet a sorozatból, amelyben Tedros és Jocelyn megegyeznek abban, hogy rossz ötlet lenne a Rolling Stone címlapján pózolni, mert a magazin "irreleváns" és "túl van a fénykorán".

"A Rolling Stone-nak 6 millió követője van az Instagramon, akiknek a fele valószínűleg bot" - állítja Tedros a klipben, miközben a telefonját ellenőrzi.

"Jocelynnek 78 millió követője van... Szóval volt egy fotózás, bejelölte őket, ők pedig megkapták a követőit. Több pénz a Rolling Stone-nak, Jocelynnek semmi" - mondja.

Az idol 2021 óta készül, több előzetes is megjelent, de a hivatalos premierdátumot még nem jelentettek be. A sorozat eredeti rendezője, Amy Seimetz tavaly áprilisban váratlanul otthagyta a projektet, annak ellenére, hogy a hat epizódból álló sorozat a Rolling Stone szerint 80%-ban készen volt.

48 Az idol  (2023)

dráma | erotikus

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»