Szexuális zaklatási botrány miatt csúnya véget ért Seth Rogen és James Franco barátsága

Nem csitul James Franco körül kirobbant szexuális zaklatási botrány, amely úgy tűnik, hogy nem csupán a színész karrierjébe, de egy régi barátságába is kerülhet.

Francoval szemben még két volt diákja hozta fel a vádakat, miszerint az általa alapított és működtetett színitanodában több alkalommal kényszerítette őket olyan helyzetbe, amely számukra kényelmetlen volt annak szexuális töltete miatt.

Franco ugyan elutasította az ellene felhozott vádakat, szerinte ezek az állítások pontatlanok és félrevezetőek, ugyanakkor támogatja azokat az embereket, akik éveken keresztül nem mertek előhozakodni az őket ért traumákkal és megaláztatásokkal.

Mindezzel kapcsolatban egy régi filmes kollégája és barátja, Seth Rogen is megszólalt a The Sunday Times-nak adott interjúja során:

“Megvetem és elítélem a bántalmazást és a zaklatást, így sosem leplezném, ha tudomásom lenne olyan esetről, amikor valaki ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül” - jegyezte meg Rogen, majd azt is hozzátette, hogy ugyan folytatná a munkát James Fancval, ám egyelőre nincsenek ilyen tervei a jövőre nézve.