Jena Malone (galériánkban), aki Johanna Masont alakította Az éhezők viadala franchise-ban, egy Instagram-posztban őszintén beszélt egy keserű forgatási élményéről.

"Ez a fotó közvetlenül azután készült, hogy befejeztem A kiválasztott második részét, és el kellett búcsúznom mindenkitől a forgatáson. Egy gyönyörű franciaországi vidéki birtokon forgattunk, és megkértem a sofőrt, hogy engedjen ki erre a mezőre, hogy sírhassak és megörökíthessem ezt a pillanatot" - kezdte..

"Annak ellenére, hogy ez az idő Párizsban rendkívül nehéz volt számomra , egy rossz szakításon mentem keresztül, és szexuálisan is bántalmazott valaki, akivel együtt dolgoztam , annyira tele voltam hálával ezért a projektért, az emberekért, akikkel közel kerültünk egymáshoz, és ezért a csodálatos szerepért, amit játszhattam" - folytatta.

"Az érzelmek kavargó keverékéből csak most tanulom meg, hogy szűrjem őket. Bárcsak ne kötődne egy ilyen traumatikus eseményhez számomra, de ez az élet igazi vadsága, azt hiszem. (...) Nagyon keményen dolgoztam a gyógyuláson és megtanultam (...), hogyan kössek békét azzal a személlyel, aki bántalmazott, és hogyan kössek békét magammal."

"Nehéz volt úgy beszélni az Éhezők viadaláról és Johanna Masonról, hogy ne érezzem ennek a pillanatnak az élességét, de készen állok arra, hogy továbblépjek, és visszaszerezzem az örömöt és a beteljesülést, amit éreztem. Sok szeretetet nektek, túlélőknek odakint. A folyamat nagyon lassú és nem lineáris. Szeretném elmondani, hogy itt vagyok bárkinek, akinek szüksége van arra, hogy beszélgessen (...). Kérem, dm-ez nekem, ha szükséged van egy biztonságos helyre, ahol meghallgatnak" - zárta a szavait.

A színésznő nem árulta el a bejegyzésben, hogy ki volt a bántalmazója.